Annonce
forside

Blue Water laver rokade efter topdirektørs dødsfald

En af Søren Nielsens store bedrifter var etableringen af Blue Waters afdeling på Lindø, da Mærsk forlod værftet. Arkivfoto

Søren Nielsen, divisionsdirektør for Blue Water Shippings største forretningsområde, er pludseligt død efter kort tids sygdom. Dan Nissen overtager nu stillingen som direktør for General Cargo.

Esbjerg: Blue Water Shipping har på en trist baggrund måttet foretage ændringer i sin topledelse, hvor Dan Nissen nu er blevet indsat som konstitueret direktør for transportkoncernens største forretningsområde General Cargo.

Dan Nissen, der i forvejen er direktør for Vind og Olie divisionerne, overtager rollen efter Søren Nielsen, der tidligere i denne uge pludseligt i en alder af 58 år døde efter kort tids sygdom.

- Med Søren Nielsens alt for tidlige død har hele Blue Water lidt et uendeligt stort tab. Søren har gennem hele sin knap 30-årige karriere i Blue Water været en dygtig, vellidt og værdsat kollega. Han har med sit engagement og sin indsigt bidraget til udviklingen af firmaet, og som person efterlader han et stort savn blandt alle, der kendte ham, oplyser Blue Water Shippings adm. direktør og grundlægger Kurt Skov, der siden 1988 har arbejdet tæt sammen med Søren Nielsen.

Blue Water Shipping

Blue Water Shipping blev etableret i 1972 i Esbjerg, Danmark af Kurt Skov, og de 1400 medarbejdere tilbyder i dag shipping, transport og logistik fra firmaets 64 kontorer verden over.

Ny erfaren mand

Med konstitueringen består Blue Waters direktion af Kurt Skov som adm. direktør, Allan Junge, finansdirektør, Peter Matthiesen, it-direktør, Carsten Steffensen, direktør for Reefer og Marine og Dan Nissen, der altså foruden Vind, olie og gas, også bliver ansvarlig for General Cargo.

- Dan Nissen har bred og omfattende indsigt i vores forretning, og det er derfor naturligt, at han i den kommende periode også overtager ansvaret for General Cargo Divisionen, der omfatter traditionel transport af industrigods og forbrugsvarer per bil, skib og fly - i samspil med divisionens øvrige ledere, oplyser Kurt Skov.

Annonce

Fynske forbindelser

Med Søren Nielsen har Blue Water Shipping mistet en markant kulturbærer. Den højt respekterede direktør, som er født og opvokset i Kolding, har været en del af Blue Water i næsten 30 år. Han var i 1988 med til at etablere Blue Water i sin hjemby, Odense, hvor Søren Nielsen både jobmæssigt og privat havde et stort netværk inden for erhverv, sport og kultur. Ved siden af jobbet var Søren Nielsen blandt andet aktiv som formand for Fynske Speditører og medlem af bestyrelsen i Fynsk Erhverv.

En af Søren Nielsens store bedrifter var etableringen af Blue Waters afdeling på Lindø, da Mærsk forlod værftet. I 2014 var det således naturligt at udnævne Søren Nielsen til direktør for forretningsområdet General Cargo, og han blev dermed medlem af transportkoncernens topledelse.

Senest var Søren Nielsen ansvarlig for etableringen af Blue Waters nye godsterminal ved Taulov til en samlet investering på 150 millioner kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

QUIZ: Hvad ved du om mors dag?

Annonce