Annonce
Esbjerg

Blue Water satser på et caribisk olieeventyr

Thomas Bek, Global Director for Energy & Projects i Blue Water, er i spidsen for åbningen af et nyt kontor i Guyana. Foto: BWS
Blue Water Shipping åbner nyt kontor i Guyana i det nordøstlige Sydamerika for at lukrere på et spirende oliemarked.
Annonce

Esbjerg: De kommende år er der udsigt til markant forøgelse af olieudvindingen i havet ud for det nordøstlige Sydamerika.

Blue Water har de seneste år været involveret i projekter i området, og nu kommer der endnu mere fokus på dette spændende geografiske område, da firmaet åbner eget kontor i Guyana, som ligger mellem Venezuela og Brasilien ud til det Caribiske Hav.

- Vi kan konstatere, at aktiviteterne indenfor olie- og gasindustrien i denne region er opadgående og vil være det de kommende år, og derfor har vi fundet det naturligt at øge vores fokus på området. Det matcher vores strategi om at have et stærkt globalt setup med kontorer på industriens nøglelokationer, så vi kan være tæt på kunderne og dermed servicere dem på bedste vis, udtaler Thomas Bek, Global Director for Energy & Projects i Blue Water i en pressemeddelelse.

Olie-kontorer

Blue Water har i dag kontorer i knap 60 forskellige lande. Inden for olie og gas er det især ved Det Kaspiske Hav og i Asien, at selskabet står stærkt.

Blue Water har blandt andet kontorer i Aserbajdsjan, Kazakhstan, Georgien og Rusland.

Annonce

Kendskab til forholdene

Guyana og det nordøstlige Sydamerika er ikke nye områder for Blue Water, som allerede har opbygget egne erfaringer og et solidt netværk i området gennem deltagelse i forskellige energi- og projektrelaterede transport- og logistikprojekter for oliegiganter som ExxonMobil og Saipem.

- Vi er stolte af vores præstation, og det at vi er i stand til at levere unikke løsninger til de forskellige projekter, som alle fordrer stærk ekspertise. Et er at være i stand til at lave internationale transporter – noget andet er at have konkret kendskab til forholdene i de lande, vi opererer i. Det kan have afgørende betydning for succes, at vi er godt forberedt på opgaven, så vi ikke risikerer forsinkelser, fordi der for eksempel ikke er styr på toldbestemmelserne, udtaler Brent Patterson, der er Blue Waters Regional Director for Energy & Projects Americas, i meddelelsen.

Blue Water Guyana flytter allerede store godsmængder ind til Guyana og selskabet vil nu udvide udbuddet af serviceydelser til også at omfatte blandt andet en base, fortoldning, pakhus-services, kørsel, sværgods og løfteoperationer for energi -og projektrelaterede projekter til og fra Georgetown, der er landets hovedstad.

Blue Water annoncerede i sidste uge, at transportkoncernen åbner et kontor i Milano, Italien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Kritisk corona-udvikling: Smitten stiger stadig i Kolding og Esbjerg

Danmark

På kanten af kaninhullet

Varde

Birgit fulgte sin mand i døden

Annonce