Annonce
Trekantområdet

BMX-klub øger ambitionerne - trækker nationalt stævne til

BMX-klubben i Taulov tæller godt 40 medlemmer, men ambtionen er at kunne fordoble medlemstallet i løbet af en kort årrække. Klubben viser sig selv frem på fornemste vis ved at afvikle en afdeling af National Cup den 14.- 15. september med 250-300 deltagere fra hele landet. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Kultur- og fritidsudvalget støtter økonomisk, at Taulov BMX Klub i samarbejde med Dansk Cykel Union afvikler den sidste afdeling af National Cup 2019.

Taulov: Taulov BMX står i weekenden 14.-16. september for den sidste afdeling af årets National Cup i sportsgrenen. Der forventes 250-300 BMX-kørere fra hele landet, og politikerne i kultur- og fritidsudvalget har sagt ja til at støtte arrangementet med 9000 kroner.

- Det er dejligt at se, at klubben har lyst til at binde an med så stort et arrangement. Det er ambitiøst, og det vil meget gerne støtte, siger formand for udvalget Lars Ejby Pedersen (S).

Taulov BMX samarbejder med Dansk Cykel Union om at afvikle den ene af fire afdelinger af National Cup. Afdelingen i september i Taulov er den sidste af de fire.

Der ventes udover de mange deltagere mindst lige så mange tilskuere, og Taulov BMX skal blandt andet etablere en overnatningsplads til gæsterne.

Annonce

Fest for klubhus

Stævnet bliver også en markering af, at klubben har fået et nyt klubhus. Det gamle klubhus brændte og efter mere end 10 år, er det nu lykkedes at få rejst et nyt i tilknytning til banen ved Elbohallen.

- Klubben har både sportslige ambitioner og om at vokse i medlemstal, og det arbejde er vi rigtig glade for, siger Lars Ejby Pedersen.

BMX-sporten var i en årrække en af Fredericia Kommunes elitesatsninger i samarbejde med Team Danmark, og klubben i Taulov har leveret flere OL-deltagere i tidens løb.

Nu er nye kræfter kommet til og har sat ambitiøse mål for klubbens udvikling. Klubbens mål er blandt andet at fordoble medlemstallet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Erhverv For abonnenter

3F-formand undrer sig over lukningen af testfabrik: Man vil opleve et kæmpe dræn af viden

Annonce