Annonce
Esbjerg

Bo Bedre Erhverv køber den gamle proviantbygning i Esbjerg

Nordicals Esbjerg har solgt Lysholdts tidligere ejendom i Fiskebrogade til Bo Bedre Erhverv.
Bo Bedre Erhverv overtager nabobygningen, som tidligere husede Lysholdt. Salget er med til at styrke udviklingen på Esbjerg Havn, vurderer Nordicals Erhvervsmæglere.
Annonce

Esbjerg: Nyt liv er på vej til den gamle skibsprovianteringsforretning, hvor Lysholdt i årtier holdt til i Fiskebrogade ved Esbjerg Havn.

Køberen er Bo Bedre Erhverv, oplyser Nordicals Erhvervsmæglere, som har formidlet handlen, i en pressemeddelelse.

Ifølge Statens Ejendomsinformation har folkene bag Bo Bedre betalt 5,1 millioner kroner i en handel, der er gennemført tilbage i juni.

Allerede for 11 år siden flyttede Bo Bedre Erhverv ind i nybyggede lokaler på naboejendommen, Fiskebrogade 10. Men stor succes har blandt andet skabt mangel på lagerplads, og det har fået møbelkæden til at købe Lysholdt-ejendommen.

- Udviklingen på vores marked er, at vi er nødt til at købe stort ind. Vi er lager for både vores egen butik og for Bo Bedres privatforretning i Esbjerg, så vi har brug for mere lagerplads. Det får vi i de nye bygninger, fortæller Ove Jensen, der er indehaver af Bo Bedre Erhverv.

Bo Bedre Erhvervs nuværende lokaler er på 1.560 kvadratmeter. De nye lokaler er cirka 4.000 kvadratmeter til både butik, lager og kontor.

Det er jo et stykke Esbjerg-historie, som Bo Bedre Erhverv skal bo i

Annonce

Udvikling af havneområdet

Nordicals Erhvervsmæglere skal nu finde nye lejere til Bo Bedre Erhvervs nuværende lokaler på Fiskebrogade 10.

Indehaver af Nordicals Esbjerg, René Madsen, er meget optimistisk:

- Esbjerg Havn er et dynamisk og fremadstormende område. Der er mange virksomheder, der kan få glæde af at bo i Bo Bedres nuværende moderne lokaler, hvor der er både kontor, butik og lager. Den positive udvikling på Esbjerg Havn er også årsag til, at vi mener, at det er vigtigt, at Bo Bedre bliver i området.

Annonce

Omfattende ombygning

Det kommer dog til at tage noget tid, før de nye lejere kan flytte ind i Fiskebrogade 10. Den gamle skibsproviantbygning skal nemlig undergå en total renovering og modernisering, fortæller Ove Jensen, og samtidig er René Madsen meget begejstret for udsigten til, at der kommer nyt liv i den gamle bygning:

- Det er jo et stykke Esbjerg-historie, som Bo Bedre Erhverv skal bo i. Selvfølgelig skal der gøres en hel del ved bygningerne, men med de tanker og idéer, som Bo Bedre kommer med, er jeg sikker på, at det bliver en god investering for virksomheden.

Lysholdt driver i dag sin forretning i Esbjerg fra Darumvej.

René Madsen, indehaver, Nordicals Esbjerg. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce