Annonce
Kolding

Bog-anbefalinger under corona-krisen: Cykel en tur med Stephen King i ørerne!

Morten Rindom Nielsen. PR-foto
Annonce

Kolding: Hvad skal man give sig til, når Danmark er lukket ned og du skal blive hjemme? Læs en god bog, lyder det fra biblioteket, hvis ansatte i den kommende tid vil give anbefalinger til gode bøger, du kan læse under corona-krisen. Alle bøger kan høres og/eller læses på eReolen.

I dag er det Morten Rindom Nielsen, som anbefaler.

- Stephen King skriver fantastiske bøger i mange genrer. Mest kendt er han for til gys/spænding. Kings fabulerende historiske roman med titlen 22.11.63, er nok den bedste King roman, jeg har læst. King har begået mange sindssygt godt fortalte romaner! Yes - men 22.11.63. er en fantastisk velfortalt roman om mordet på JFK med et fedt tidsrejsetwist.

Stephen King’s Carrie er hans første bog, der efter sigende blev skrevet på et toilet i en trailer. Altså en slags lokumslitteratur kan man næsten sige? Uanset om man bryder sig om King eller ej, så skriver han fantastisk kulørt, spændende og hypnotiserende fængende plots. Carrie er en kultklassiker inden for gyser-genren. Det er en klassisk King paranormal historie. Det er en pageturner – der kan adsprede tankerne lidt fra hverdagens krise.

Derudover er jeg nødt til at nævne Kings novelle ”Rita Hayworth and Shawshank Redemption”, som er blevet til verdens bedste film ”En verden udenfor”. Den kan ses på bibliotekernes filmtjeneste: Filmstriben.

Novellen kan lånes i papirform, når bibliotekerne genåbner. Vi glæder os til at se jer. Pas på jer selv derude…

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Provinsens kræftramte børn kan blive tvunget til København: Politikere og overlæge er rystede

Annonce