Annonce
Kolding

Bog-anbefalinger under corona-virussen: Den her er god til de unge piger

Jane Lyngsø Bundgard. PR-foto
Annonce

Kolding: Hvad skal man give sig til, når Danmark er lukket ned og du skal blive hjemme? Læs en god bog, lyder det fra biblioteket, hvis ansatte i den kommende tid vil give anbefalinger til gode bøger, du kan læse under corona-krisen. Alle bøger kan høres og/eller læses på eReolen.

I dag er det Jane Lyngsø Bundgard, som anbefaler en såkaldt Young Adult bog:

- Alt det ingen ved af Lise Bidstrup handler om Maja og Katrine, som starter i samme klasse på gymnasiet og bliver bedste veninder. Midt i 2.g ændrer Maja sig pludselig. Hun bliver stille og trækker sig både fra skolen og Katrine. Til sidst dropper hun ud af gymnasiet. Katrine kan ikke komme i kontakt med hende og ser hende ikke igen.

Efter 3.g rejser Katrine jorden rundt, og her får hun pludselig en mail fra Maja. De begynder at skrive til hinanden, og langsomt åbner Maja op for, hvorfor hun forlod gymnasiet. Majas beretning handler om deres tidligere lærer, Anders. Den lærer, som alle pigerne var forelsket i og drømte om, selvom han var gift og havde børn.

Handlingen veksler mellem beskrivelser af pigernes rejser og tiden i gymnasiet. Det er helt klart den sidste del, der bærer bogen. Historien er spændende og velfortalt. Hvordan får Maja fortalt sin hemmelighed, der er så forfærdelig, når hun selv føler stor skyld og skam. Men historien skal fortælles, for ellers kommer Maja ikke ud på den anden side.

Annonce
Annonce
Regionalt For abonnenter

Lone må lukke ned for bryllups-biks i tre uger: Overnatningsmuligheder på Fanø er revet væk

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Mand smed pose med kokain fra sig

Annonce