Annonce
Kolding

Bog-anbefalinger under corona-virussen: Du må godt ... læse hyggeromaner

Bente Bruun. Privatfoto

Kolding: Læs en god bog, lyder det fra biblioteket, hvis ansatte i den kommende tid vil give anbefalinger til gode bøger, du kan læse under corona-krisen. Alle bøger kan høres og/eller læses på eReolen.

I dag er det Bente Bruun, som anbefaler:

På eReolen er der masser af hyggebøger. I denne turbulente tid kan det være rart at læse bøger, som ikke kræver alt for meget tankevirksomhed. Bøger, der kan give sjælen ro et par timer og give os tro på, at tingene vender tilbage til normalen, selv om verden vakler.

Marcia Willetts bøger er, hvad nogle nok vil kalde dameromaner. Her er mange skæbner, arvesager, kærlighed, familiestridigheder og skjulte forhistorier. Selv om mange af bøgernes handlinger er forudsigelige, så er der alligevel meget gedigen underholdning at hente, fordi Willett forstår at levendegøre sine personer. Dramaerne foregår ofte i det både barske og charmerende Sydvestengland.

Mange har læst Rileys bøger om de syv søstre. Hvis man savner andre bøger i samme genre, så er Binchys hyggelige bøger fra Irland også et godt bud, eller prøv at se nærmere på forfattere som Judith Lennox og Elizabeth Jane Howard.

Svensk hygge er heller ikke dårlig, den fås i Emma Hambergs sjove firebinds-serie om Tessans liv i Rosengädda. Læs også Hambergs festlige bog Brunstkalenderen, hvor tre søstre efter farens død må hjem på fødegården for at passe deres mor og 200 køer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Natteravnen er i fare for at uddø lokalt

112

Voldsom bilbrand vækkede beboere

Annonce