Annonce
Kolding

Bog-anbefalinger under corona-virussen: Fodboldfeber på eReolen og Filmstriben

Kristoffer Harboe. PR-foto
Annonce

Kolding: Hvad skal man give sig til, når Danmark er lukket ned og du skal blive hjemme? Læs en god bog, lyder det fra biblioteket, hvis ansatte i den kommende tid vil give anbefalinger til gode bøger, du kan læse under corona-krisen. Alle bøger kan høres og/eller læses på eReolen.

I dag er det Kristoffer Harboe, som anbefaler bøger og film om fodbold:

- Under normale omstændigheder plejer jeg at overvære alle KIF’s kampe på stadion, hvor der altid er god stemning. Når man bliver suget ind i fodbolden, kommer man automatisk til at tænke på noget andet, så her kommer et par anbefalinger med vores runde ven som omdrejningspunkt:

På bibliotekernes onlinetjeneste eReolen ligger der flere fodboldbøger, som du kan kaste dig over. Jeg vil særligt anbefale Nick Hornbys selvbiografiske bog ”Fodboldfeber”, som du kan finde som lydbog.

Det er en fremragende fortælling om livet som fan af Arsenal. Holder du med en anden klub, skal du ikke lade dig skræmme; bogen er af flere kåret til verdens bedste fodboldbog, og det er velfortjent. Du kan også finde bøger om Laudrup, Messi, Maradona og andre. Er du til levende billeder, kan du finde filmatiseringen af ”Fodboldfeber” på bibliotekernes streamingtjeneste Filmstriben.

Her kan du også finde andre fodboldfilm som de legendariske ”Sommeren 92” om EM-triumfen og ”Danish Dynamite” om 80’er-landsholdet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Provinsens kræftramte børn kan blive tvunget til København: Politikere og overlæge er rystede

Annonce