Annonce
Kolding

Bog-anbefalinger under corona-virussen: Tre gode læseoplevelser

Kristoffer Harboe. PR-foto
Annonce

Kolding: Hvad skal man give sig til, når Danmark er lukket ned og du skal blive hjemme? Læs en god bog, lyder det fra biblioteket, hvis ansatte i den kommende tid vil give anbefalinger til gode bøger, du kan læse under corona-krisen. Alle bøger kan høres og/eller læses på eReolen.

I dag er det Kristoffer Harboe, som anbefaler bøger under voksen skønlitteratur:

- Jeg har læst flere gode bøger i løbet af det seneste år. Jeg har samlet det bedste til JV’s læsere: Jeg er vild med Stefan Zweig. I ”Stjernestunder” beskriver han i et smukt sprog flere historiske begiveheder, som på hver deres måde har betydning for, hvordan verden ser ud i dag.

Fortællingerne spænder fra den første europæer, der ser Stillehavet til telegrafens vej til USA og Marselliasens tilblivelse.

Læseren i morgentoget. En hurtig roman om Guylain, der hver morgen læser tilfældige brudstykker fra bøger for sine medpassagerer i toget. En dag finder han en ukendt kvindes dagbog, og der fra udvikler historien sig.

Den fremmede. Albert Camus' klassiker er folkeeje i Frankrig. Bogen handler om en ung mand, der nærmest er tilskuer til sit eget liv. Omstændigheder gør, at han en dag kommer til at skyde en fremmed mand. Det fører naturligvis en retssag med sig, men hvad bliver vores hovedperson egentlig dømt for?

God læselyst!

Annonce
Annonce
Regionalt For abonnenter

Lone må lukke ned for bryllups-biks i tre uger: Overnatningsmuligheder på Fanø er revet væk

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund

Lamborgvej bliver asfalteret

Annonce