Annonce
Billund

Bog & Idé / Legekæden åbner butik i Billund

Brian Hansen driver i forvejen Bog & Idé / Legekæden i både Grindsted og Give. Til november bliver dørene slået op til en ny butik på Butikstorvet i Billund. Arkivfoto: Martin Ravn
Til november bliver dørene slået op til Billunds nye boghandel og legetøjsbutik. Det sker, når Lene Haun og Brian Hansen, der i forvejen driver butik i Grindsted og Give, åbner en butik på Butikstorvet.
Annonce

Billund: Om et halvt år får Billund igen en boghandel og en legetøjsforretning i byen. Det sker til november, når Lene Haun og Brian Hansen slår dørene op til en ny Bog & Idé / Legekæden.

Lene Haun og Brian Hansen driver i forvejen tilsvarende butikker i nabobyerne Grindsted og Give, og nu har de fået muligheden for at få en forretning i Billund. Derfor har de valgt at slå til.

- Vi er faktisk i flere år blevet opfordret af mange borgere i Billund til at åbne en butik i byen. Nu kom muligheden for at få den rigtige placering samt den rigtige størrelse butik, og derfor slog vil til, siger Brian Hansen ifølge en pressemeddelelse.

Annonce

Positiv dialog

Bog & Idé / Legekæden kommer til at få 450 kvadratmeter at brede sig på. Disse kvadratmeter skal fordeles mellem butik og lager, der altsammen kommer til at ligge på Butikstorvet i en af de ejendomme, der for tiden er ved at blive lavet færdig. Dermed bliver butikken nærmeste nabo til Lego House og kommer til at ligge i samme bygning som Gastropub.


Vi er faktisk i flere år blevet opfordret af mange borgere i Billund til at åbne en butik i byen. Nu kom muligheden for at få den rigtige placering samt den rigtige størrelse butik.

Brian Hansen


- Vi har haft en meget positiv dialog og konstruktive forhandlinger med vores kommende udlejer Kirkbi, og det har nu resulteret i, at vi kan få opfyldt vores drøm om at starte i Billund samt borgernes ønske om en boghandel og legetøjsbutik i byen, siger Brian Hansen.

Annonce

4500 kvm butikker

Det nye Butikstorvet kommer til at indeholde i alt 4500 kvadratmeter butikker og 20 lejligheder på mellem 95 og 160 kvadratmeter. En del af erhvervslokalerne er allerede lejet ud, og det ligger på nuværende tidspunkt fast, at der blandt andet kommer til at ligge en Gastropub i midtbyen, ligesom FysioDanmark har meddelt, at de rykker teltpælene op fra det nuværende domicil på Kløvervej for at rykke i spritnye lokaler på Butikstorvet.

Kirkbi A/S, der står for byggeriet, har i planlægningen haft stor fokus på Billund Byvision, der ønsker, at boliger, erhverv og turisme i højere grad bliver smeltet sammen. Det kommer til at ske på Butikstorvet, hvor der vil være erhvervslokaler i de lavere etager og lejligheder højere oppe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Efter fund af britisk mutation: Hel landsby forbereder sig på test

Kolding

Budgetaftale sikrer 46,4 millioner kroner til kæmpe vejanlæg ved Tankedalsvej

Annonce