Annonce
Tønder

Bog vil gøre op med perfekthedskulturen

Hanne Risager fra Ressourcedetektiven vil i en ny bog gøre op med perfekthedskulturen og fokusere på individets behov. Foto: Privatfoto.
Fredag den 27. november kommer bogen "Find det, der virker og gør mere af det". Bogen fokuserer på, at mennesker skal gøre, hvad der passer til deres egen personlighed og ikke, hvad omverden forventer af dem.
Annonce

Tønder: Det er tid til at lytte til sig selv.

Sådan lyder budskabet i den nye bog  "Find det, der virker og gør mere af det" af  Hanne Aalling Risager, som vil have intuitionen tilbage i centrum igen og lade mennesker følge deres egne veje i stedet for at give efter for omverdenens pres.

Annonce

Opgør med perfekthedskulturen

Bogens formål er, ifølge forfatteren selv, et opgør med den perfekthedskultur, som har været omdiskuteret i mange år.


Når vi lytter til vores intuition, er vi til stede som mennesker. Vi bedømmer ikke, men er nysgerrige på andre menneskers adfærd

Hanne Aalling Risager. Forfatter og direktør


I sine mange år som børnehavepædagog, familiekonsulent, jobkonsulent og direktør for virksomheden RessourceDetektiven i Tønder, har Hanne Aallinge Risager set, hvordan mennesker ikke har kunne give mere af sig selv. Det vil hun tage et opgør med.

- Når vi lytter til vores intuition, er vi til stede som mennesker. Vi bedømmer ikke, men er nysgerrige på andre menneskers adfærd. Det giver mere ro i os selv og færre konflikter i forhold til både vores børn, kolleger, chefer og naboer, siger hun i en pressemeddelelse.

Hun tilføjer, at hendes erfaringer siger hende, at når person står ved sig selv, så stiger ens egen trivsel og livsglæde betragteligt.

Annonce

Anderledes bogreception

Bogen kommer på gaden den 27. november. Det vil ske ved en bogreception hos RessourceDetektiven på Leosallé i Tønder.

På grund af corona-situationen bliver bogreceptionen en "Walk through" - hvor arrangementet foregår som en gåtur gennem huset, og hvor man får en lille pose med en festlig og lækker forfriskning med sig. Interesserede kan følge med via Facebook.

Bogen i sig selv bliver frigivet på receptionen klokken 14 af borgmester Henrik Frandsen (TL).

Samtidig vil man få muligheden for at hilse på Hanne Aalling Risager hos Bog & Idé i Tønder den 12. december, hvor hun vil signere bøger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Arbejdsbyrden blev for stor for lille købmand: - Når man kører grædende hjem fra arbejde hver dag, så er det på tide at sige stop

Indland

De første danskere kan potentielt blive vaccineret til januar

Annonce