Annonce
Tønder

Boghandleren byder på gode råd og knepkager

Sven-Erik Ravn udgav tidligere på året bogen Sønderjysk Humor - osse for danskere ved et arrangement på Schackenborg. Nu kommer han til Tønder for at signere bogen. Arkivfoto: Lene Shannon
Annonce

Tønder: Lørdag den 23. november er der smagsprøver på både kager og bøger hos Jefsens boghandel, Bog & Ide i Tønder idet man byder på ”gode råd” og ”knepkager” bagt af lokale efter de lokale opskrifter.

Anledningen til godbidderne er et besøg af forfatteren Sven-Erik Ravn. Denne sønderjyske journalist har netop udgivet bogen Sønderjysk Humor – osse for danskere – og tillige ladet 3. oplag af Sønderjysk Mad mmm producere.

- Han ville gerne komme i butikken og signere Sønderjysk Humor, men vil også gerne have, at vi slår et slag for hans bestseller Sønderjysk Mad mmm. Den udkom første gang for nogle år siden, er nyoptrykt i 8750 eksemplarer, og indeholder blandt andet en række opskrifter, som de kendes i Tønder, idet en hel del af Meta Tønders opskrifter er medtaget i bogen. Meta Tønder samlede opskrifter ved siden af, at hun havde en knipleforretning, fortæller boghandler Lena Jefsen fra Bog & Ide.

Opskriftsamlingen, der indeholder opskrifter helt tilbage til år 1786, blev i øvrigt udgivet af Jefsens Boghandel i 1993.

Kagerne er bagt af lokale, og signeringsseancen foregår i boghandlen på Storegade 5 mellem klokken 11 og 13 lørdag den 23. november. /aki

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Debat: Luk turistkontoret i Ribe

Annonce