Annonce
Sport

Boilesen kan få FCK-comeback i guldkamp

Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Nicolai Boilesen er klar efter en knæskade, og han er for første gang i denne sæson med i FC Københavns trup.

Annonce

Den tidligere landsholdsspiller Nicolai Boilesen kan få sine første superligaminutter i 14 måneder, når FC København torsdag møder FC Midtjylland i Herning.

Boilesen blev ramt af en alvorlig knæskade i en træningskamp sidste sommer, men er nu kommet sig og er med i den 19 mand store bruttotrup, FCK-træner Ståle Solbakken har udtaget til kampen i det midtjyske.

Her skal FCK forsøge at forpurre FC Midtjyllands festaften. Hjemmeholdet behøver blot et enkelt point for at sikre sig det danske mesterskab.

Nicolai Boilesen var et af dansk fodbolds mest lovende talenter, da han som teenager spillede sig ind på førsteholdet i den hollandske storklub Ajax og fik landsholdsdebut som 19-årig.

Siden er karrieren blevet bremset af flere langvarige skadespauser. Den seneste opstod på en træningstur i Østrig i begyndelsen af juli sidste år, hvor han kom galt afsted med knæet i en testkamp mod russiske Orenburg.

Boilesen fik sin seneste superligakamp 12. maj sidste år. Det var meget passende også mod FC Midtjylland i Herning.

FCK må til FCM-kampen fortsat undvære stopperen Andreas Bjelland samt angriberne Michael Santos og Viktor Fischer, der alle tre er ude med skader.

Solbakken har desuden valgt at spare angriberen Dame N'Doye til kampen i Herning.

N'Doye er lige kommet tilbage efter en længere pause og fik 81 minutters spilletid i FCK's seneste kamp, som endte med et 0-1-nederlag ude til AGF.

/ritzau/

Nyheden på FC Københavns hjemmeside
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Billund

Første kandidat har meldt sig: Peter Fredensborg vil være borgmesterkandidat

Annonce