Annonce
Varde

Bokseklub forventer alt udsolgt ved stævne i Lerpøthallen

Melissa Mortensen er et af Varde Atlet Klubs store håb i ringen fredag i Lerpøthallen. Hun har i denne sæson vundet guld ved Danske Mesterskaber, hvor hun også blev kåret til bedste kvindelige bokser. Arkivfoto: Chresten Bergh
Annonce

Varde: Der bliver lys, røg, nummerpiger og fadøl, når der fredag 15. marts er boksestævne i Varde. Der er ovenikøbet gymnastik i pausen med truppen "Hønsegården". Det foregår fra kl. 19.30 i Lerpøthallen, og arrangør er Varde Atlet Klub, der stiller med en hel ringside af egne boksere. For det er trods alt boksning, det handler om.

Matchmaker Jesper Kristiansen har været hele boksedanmark rundt for at finde modstandere til blandt andre klubbens egne boksere. De har den seneste tid varmet op til hjemmestævnet med mange hårde kampe. Danmarksmester Melisse Mortensen har været til to internationale turneringer i Sverige og Riga, hvor hun vandt guld i begge. Og sidste weekend var Vardes boksere og trænerteam vidt omkring. Blandt andet var Gustav Mortensen og Victor Osipowski i Polen til en turnering, hvor de mødte stærke modstandere. Gustav blev kåret til stævnets bedste bokser.

Varde Atlet Klub forventer alt udsolgt og har derfor for første gang sat billetter i forsalg på billetto.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Budskabet er forstået – vistnok

Annonce