x
Annonce
forside

Boksning er andet end lys og glimmer

Leu Trim Muli får én på tuden af Kevin Treu fra Holbæk. Leu Trim Muli endte dog med at vinde kampen med 3-0. Foto: Alex Hermann.

Seks Grindsted-boksere endte med armene i vejret, da klubben søndag holdt stævne hjemme i træningslokalet på Nordre Skole. Det var forhold, som gav bokserne en særlig oplevelse.

Grindsted: Rammerne var ydmyge, da Bokseklubben Grindsted Atletklub søndag eftermiddag inviterede til øretæver. Da klubben i efteråret senest holdt stævne, foregik det i Magion, men denne gang var ringen stillet op i klubbens eget træningslokale i gymnastiksalen på den tidligere Nordre Skole i Banegårdsgade.

Det var et valg, som ikke blot sparede bokseklubben for en udgift til halleje. Det gav samtidig de i alt 34 boksere, som i løbet af eftermiddagen tog handsker på og kravlede i ringen, følelsen af at bokse under mere intime forhold end sædvanligt.

- Jeg er selv fra en tid, hvor vi boksede i intime lokaler, hvor folk nærmest sad i nakken på hinanden. Den oplevelse, hvor boksere og tilskuere kommer helt tæt på hinanden, får man ikke rigtigt i en stor arena, sagde Grindsted-formand Jørgen Hede Jensen, der i høj grad kunne se charmen ved at lave et stævne under de lidt mere primitive forhold.

- Dansk boksning har brug for, at alting ikke er lys og glimmer. Der er ikke mange klubber, som kan lave retro-stævner på samme måde, som vi gør her, sagde han.

Annonce

Sådan gik det Grindsted-bokserne

Simon Hede Jensen tabte 3-0 til Ahmed Arrag fra Brønderslev.

Julius Thomsen tabte 3-0 til Gabriel Skorupski fra Randers.

Armend Muli vandt 3-0 over Deniz Tanis fra Herning.

Nik Møller Nielsen vandt 2-1 over Victor Osipowski fra Varde.

Leu Trim Muli vandt 3-0 over Kevin Treu fra Holbæk.

Martin Egebæk tabte 3-0 til Sune Jørgensen fra Aabenraa.

André Bennetsen vandt 3-0 over Michael Nielsen fra Horsens.

Kian Møller Nielsen vandt 2-1 over Payman Ehsan fra Rindum.

Nikki Møller Nielsen vandt 3-0 over Piotr Kitowski fra Nordsalling.

Grindsteds bedste bokser, Nikki Møller Nielsen, vandt igen. Den regerende danske mester i mellemvægt vandt på point over Piotr Kitowski fra BK Nordsalling. Foto: Alex Hermann.

Måske sidste chance

Grindsted-bokserne kunne dermed ikke komme mere på hjemmebane, da stævnet blev afholdt i det samme lokale, hvor de til dagligt træner. Om de igen får muligheden for det, er usikkert, for fremtiden for den gamle Nordre Skole er stadig uvis.

- Måske er det ved at være sidste chance, hvis vi skulle nå at lave et stævne her. Det kan jo være, at denne bygning er revet ned i løbet af det næste års tid, konstaterede Jørgen Hede Jensen.

Nik Møller Nielsen fra Grindsted (i blåt) går til angreb på Victor Osipowski fra Varde. De to boksere en tæt kamp, som til slut blev vundet af Grindsted-bokseren. Foto: Alex Hermann.

Seks sejre

Stævnet fungerede som en slags opvarmning, inden otte af klubbens boksere til april skal en tur til Irland for at møde en flok irere.

Ud af de 17 kampe, som var på programmet, stillede den arrangerende klub med boksere i de ni. For de fleste af dem gik det fornuftigt, da seks af Grindsted-bokserne løb med sejren. Tre af de lokale tabte - bl.a. Julius Thomsen, der selvom han havde sin modstander til tælling allerede i 1. omgang, måtte se sig besejret på point.

Armend Mulic fra Grindsted AK i blåt mod Deniz Tanis fra Herning. De to leverede en meget medrivende kamp, som endte med en pointsejr til Grindsted-bokseren. Foto: Alex Hermann.
En af de største boksere i Danmark nogensinde, Jimmi Bredahl, er i dag leder af sin egen bokseklub. Bredahl havde to boksere i ringen i Grindsted, og den tidligere verdensmester dirigerede selv fra ringhjørnet. Foto: Alex Hermann.
Simon Hede Jensen tager imod et venstre jab fra Ahmed Arrag fra Brønderslev. Nordjyden viste sig at være for svær en opgave for Grindsted-bokseren. Foto: Alex Hermann.
Leu Trim Muli møder Kevin Treu fra Holbæk. Foto: Alex Hermann.
André Bennetsen fra Grindsted AK i kamp mod Mikkel Nielsen fra BK Vitus i Horsens. Den kamp gav sejr til Grindsted-bokseren. Foto: Alex Hermann.
Kian Møller Nielsen havde sit hyr med Payman Ehsan fra Rindum Bokseklub. Han fik dog gåden løst og vandt knebent på point. Foto: Alex Hermann.
Julius Thomsen fra Grindsted (i blåt) havde sin modstander, Gabriel Skorupski fra Randers, til tælling i 1. omgang. Alligevel var det Randers-bokseren, som endte med at løbe med sejren. Foto: Alex Hermann.
Martin Egebæk fra Grindsted tabte 3-0 på point til Sune Jørgensen fra Aabenraa. Foto: Alex Hermann.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar

Byens butikker skal bruges - også efter coronakrisen

Fredag eftermiddag blev jeg ringet op. Min frisør havde taget fat i sin kalender og var begyndt at kontakte alle de kunder, hun har eller rettere havde en aftale med i sin salon. Min yngste og jeg stod for tur lige før påske, men den tid kan i sagens natur ikke gennemføres, så min udmærkede frisør ville lige høre, om hun måtte ringe mig op på den anden side. På den anden side af coronakrisen. Lad frisøren være bare et eksempel af mange på, hvordan de selvstændigt erhvervsdrivende kæmper for deres forretninger i disse uger. Frisøren får assistance fra Folketingets hjælpepakker, så hun regner med at klare sig, men hjælpepakker gør det ikke alene. For ville kunderne også være hos hende efter coronaen uden et opkald? HERMED TIL BUTIKKERNE i Aabenraas gågade: Mange af dem ligger lukkede hen, enkelte har genåbnet, og flere gør sig samme overvejelse. I denne uge blev vi på redaktionen kontaktet af Gitte Jensen og Solvejg Jensen fra henholdsvis Tinzon House og Ole Chokolade. De ville gerne fortælle, at de var begyndt at samarbejde nærmest under mottoet - køb lidt hos den ene og få noget med fra den anden også. Dette budskab havde de fortalt på Facebook, men som de konstaterede, er de sociale medier ikke alt, og de ville da gerne have lidt hjælp af os gennem både vores trykte og digitale platforme hos Jysk Fynske Medier. Her i kommunen og landsdelen JydskeVestkysten og Aabenraa Ugeavis. DEN SLAGS GØRES under sædvanlige omstændigheder i annoncer, men her har jeg så valgt undtagelsen - ikke for at hjælpe de to forretninger alene. Eller specifikt, men for at lade Gitte og Solvejg og deres butikker være eksemplet på, at krisetider tvinger virksomheder, forretninger og alle andre selvstændige til at lede efter nye veje til indtægterne. Som Gitte Jensen fra Tinzon House formulerer det: - Jeg tænkte, at vi ville være et godt match. For Solvejg og Ole Chokolade er det højsæson i påsken, og hvis nu vi kunne gøre noget i fællesskab, løfte noget sammen, kunne vi måske holde hjulene i gang. For de to butikker og alle andre kan vi håbe, at det lykkes. At de også vil være her på den anden side. For der kommer en dag, hvor normaliteten vender tilbage. Formentlig i små bidder, men også til den tid skal vi huske, at forretningslivet i gaderne kun er der, hvis det bruges. Af os. I DENNE TID har vi opdaget, hvad det vil sige, og hvordan det føles, når gaderne forekommer at være søndagsforladte hele ugen. I flere uger. Der mangler noget. Byens butikker har også brug for dit lokale engagement efter coronaen. Eller som Solvejg Jensen formulerer sit ønske: - Fra kunder hører jeg, at de føler sig skræmte over, at der er så lukket. Sådan kunne det måske blive engang. Vores håb er, at de vil købe lokalt. Og min egen frisør - hun kan bare ringe. PAS PÅ HINANDEN

Annonce