Annonce
forside

Boksning er andet end lys og glimmer

Leu Trim Muli får én på tuden af Kevin Treu fra Holbæk. Leu Trim Muli endte dog med at vinde kampen med 3-0. Foto: Alex Hermann.

Seks Grindsted-boksere endte med armene i vejret, da klubben søndag holdt stævne hjemme i træningslokalet på Nordre Skole. Det var forhold, som gav bokserne en særlig oplevelse.

Annonce

Grindsted: Rammerne var ydmyge, da Bokseklubben Grindsted Atletklub søndag eftermiddag inviterede til øretæver. Da klubben i efteråret senest holdt stævne, foregik det i Magion, men denne gang var ringen stillet op i klubbens eget træningslokale i gymnastiksalen på den tidligere Nordre Skole i Banegårdsgade.

Det var et valg, som ikke blot sparede bokseklubben for en udgift til halleje. Det gav samtidig de i alt 34 boksere, som i løbet af eftermiddagen tog handsker på og kravlede i ringen, følelsen af at bokse under mere intime forhold end sædvanligt.

- Jeg er selv fra en tid, hvor vi boksede i intime lokaler, hvor folk nærmest sad i nakken på hinanden. Den oplevelse, hvor boksere og tilskuere kommer helt tæt på hinanden, får man ikke rigtigt i en stor arena, sagde Grindsted-formand Jørgen Hede Jensen, der i høj grad kunne se charmen ved at lave et stævne under de lidt mere primitive forhold.

- Dansk boksning har brug for, at alting ikke er lys og glimmer. Der er ikke mange klubber, som kan lave retro-stævner på samme måde, som vi gør her, sagde han.

Sådan gik det Grindsted-bokserne

Simon Hede Jensen tabte 3-0 til Ahmed Arrag fra Brønderslev.

Julius Thomsen tabte 3-0 til Gabriel Skorupski fra Randers.

Armend Muli vandt 3-0 over Deniz Tanis fra Herning.

Nik Møller Nielsen vandt 2-1 over Victor Osipowski fra Varde.

Leu Trim Muli vandt 3-0 over Kevin Treu fra Holbæk.

Martin Egebæk tabte 3-0 til Sune Jørgensen fra Aabenraa.

André Bennetsen vandt 3-0 over Michael Nielsen fra Horsens.

Kian Møller Nielsen vandt 2-1 over Payman Ehsan fra Rindum.

Nikki Møller Nielsen vandt 3-0 over Piotr Kitowski fra Nordsalling.

Grindsteds bedste bokser, Nikki Møller Nielsen, vandt igen. Den regerende danske mester i mellemvægt vandt på point over Piotr Kitowski fra BK Nordsalling. Foto: Alex Hermann.
Annonce

Måske sidste chance

Grindsted-bokserne kunne dermed ikke komme mere på hjemmebane, da stævnet blev afholdt i det samme lokale, hvor de til dagligt træner. Om de igen får muligheden for det, er usikkert, for fremtiden for den gamle Nordre Skole er stadig uvis.

- Måske er det ved at være sidste chance, hvis vi skulle nå at lave et stævne her. Det kan jo være, at denne bygning er revet ned i løbet af det næste års tid, konstaterede Jørgen Hede Jensen.

Nik Møller Nielsen fra Grindsted (i blåt) går til angreb på Victor Osipowski fra Varde. De to boksere en tæt kamp, som til slut blev vundet af Grindsted-bokseren. Foto: Alex Hermann.
Annonce

Seks sejre

Stævnet fungerede som en slags opvarmning, inden otte af klubbens boksere til april skal en tur til Irland for at møde en flok irere.

Ud af de 17 kampe, som var på programmet, stillede den arrangerende klub med boksere i de ni. For de fleste af dem gik det fornuftigt, da seks af Grindsted-bokserne løb med sejren. Tre af de lokale tabte - bl.a. Julius Thomsen, der selvom han havde sin modstander til tælling allerede i 1. omgang, måtte se sig besejret på point.

Armend Mulic fra Grindsted AK i blåt mod Deniz Tanis fra Herning. De to leverede en meget medrivende kamp, som endte med en pointsejr til Grindsted-bokseren. Foto: Alex Hermann.
En af de største boksere i Danmark nogensinde, Jimmi Bredahl, er i dag leder af sin egen bokseklub. Bredahl havde to boksere i ringen i Grindsted, og den tidligere verdensmester dirigerede selv fra ringhjørnet. Foto: Alex Hermann.
Simon Hede Jensen tager imod et venstre jab fra Ahmed Arrag fra Brønderslev. Nordjyden viste sig at være for svær en opgave for Grindsted-bokseren. Foto: Alex Hermann.
Leu Trim Muli møder Kevin Treu fra Holbæk. Foto: Alex Hermann.
André Bennetsen fra Grindsted AK i kamp mod Mikkel Nielsen fra BK Vitus i Horsens. Den kamp gav sejr til Grindsted-bokseren. Foto: Alex Hermann.
Kian Møller Nielsen havde sit hyr med Payman Ehsan fra Rindum Bokseklub. Han fik dog gåden løst og vandt knebent på point. Foto: Alex Hermann.
Julius Thomsen fra Grindsted (i blåt) havde sin modstander, Gabriel Skorupski fra Randers, til tælling i 1. omgang. Alligevel var det Randers-bokseren, som endte med at løbe med sejren. Foto: Alex Hermann.
Martin Egebæk fra Grindsted tabte 3-0 på point til Sune Jørgensen fra Aabenraa. Foto: Alex Hermann.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce