Annonce
Aabenraa

Boldkastere fra gangbro er fortsat på fri fod

Vægteren blev ramt af en bold, der blev kastet fra en gangbro på Høje Kolstrup. Foto: Google Maps
Politiet har stadig ingen spor af den gruppe unge, der forleden kastede genstande ned fra en gangbro og skød med fyrværkeri mod en vægterbil.
Annonce

Høje Kolstrup: Politiet har endnu ikke fået fat i den gruppe unge mennesker, der tidligt mandag morgen kastede en genstand ned fra en gangbro på Høje Kolstrup og ramte en vægterbil, der fik ødelagt forruden. Derfor vil ordensmagten gerne i kontakt med eventuelle vidner, der har kendskab til sagen.

Vægteren beskrev, at de unge var klædt i mørkt tøj og med hættetrøjer, hvor hætterne var trukket op over hovedet, og den beskrivelse har fået et enkelt vidne på banen. Vidnet har fortalt politiet, at han senere på morgenen på Vestvejen tæt ved Høje Kolstrup har set to tydeligvist dansk udseende unge i en påklædning, der svarer til det beskrevne.

Politiet vil derfor gerne i kontakt med andre, der muligvis på ruten fra Høje Kolstrup og ind mod Aabenraa har set de to eller andre unge, der svarer til signalementet.

Annonce

Et godt samarbejde

Vægteren har til politiet forklaret, at det var en hvid fodbold, der blev kastet ned fra broen og ramte bilens forrude. Da han stoppede og steg ud, blev han også beskudt med fyrværkeri.

Lederen af Syd- og Sønderjyllands Politis Områdecenter Syd i Sønderborg, vicepolitiinspektør Preben Westh, siger i en pressemeddelelse, at politiets generelle erfaring med Høje Kolstrup-området er, at det ikke er mere belastet af kriminalitet og uro end andre tætbebyggede områder med mange mennesker, og at politiet har et godt samarbejde med både beboere, foreninger og andre i området.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Smitten har bredt sig de seneste uger: Derfor er eksperter alligevel fortrøstningsfulde

Trekantområdet

Strandkoncerter udskydes: 'Vigtigt at begrænse smittespredning i en fart'

Annonce