Annonce
Sønderborg

Boldklub inviterer modne mænd til fodbold og en bid brød

Hver onsdag formiddag kan ældre herrer nu mødes i Gråsten til fodbold og en bid brød. Billedet er fra en anden anledning. Arkivfoto: Morten Stricker
Gråsten Boldklub tilbyder nu fodboldtræning og kammeratskab for mænd over 60 eller deromkring hver onsdag formiddag.
Annonce

Gråsten: På Gråsten Boldklubs baner kan man hver onsdag rende ind i et hold ældre herrer, der har snøret fodboldstøvlerne. En gang om ugen mødes de for at spille en god omgang fodbold og vedligeholde det unikke kammeratskab.

- I øjeblikket er vi otte, men vi vil gerne være lidt flere, da der jo er et afbud i ny og næ. Vi skal være et vist antal for, at det giver mening, siger Mogens Hansen, der står bag holdet, som er for mænd på 60+ men også gerne lidt yngre.

Det er fuldstændigt uforpligtende at dukke op for at se, om bentøjet og hovedet stadig kan følges ad.

- Der er sikkert en del efterlønnere, arbejdssøgende, pensionister, skifteholdsansatte og andre ”hjemmegående” mænd, som stadig har lyst til at spille fodbold dog i et mere adstadigt tempo end turneringsbold, forklarer initiativtageren, der hele sit liv har været en del af Gråsten Boldklub.

Blandet andet som træner i næsten 40 år og bestyrelsesformand i 25 år. Han står i dag også for dameholdet og ekstra træning for 9-13 årige piger.

I øjeblikket er vi otte, men vi vil gerne være lidt flere, da der jo er et afbud i ny og næ.

Mogens Hansen, Gråsten Boldklub

Annonce

Godt for krop og sjæl

En ny rapport fra Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd viser, at danskerne i dag er sociale langt ind i alderdommen. Ifølge Ældre Sagen er det især vigtigt for ældre at skabe sociale relationer, da det er med til at forebygge ensomhed, der kan have konsekvenser som dårligt helbred og kortere levetid.

I dag er der syv mænd i en moden alder samt en opkomling på cirka 50 år på fodboldholdet i Gråsten. Nogle kender hinanden fra tidligere, mens andre er nye. Blandt andet den ældste - en 81-årig mand, som er tilflytter fra Fyn, hvor han for efterhånden mange år siden spillede i 1. division for B1909.

- Efter træningen tager vi os en øl. En tager brød med, en anden pålæg og så slutter vi af med en lille frokost, siger Mogens.

Træningen er mellem 10.15 og 11.15 på Aarsbjerg. Først er der lidt styrketræning og herefter 45 minutters fodbold.

Har man lyst til at spille lidt bold samt have lidt socialt samvær så ring eller skriv til Mogens på 61316142 eller mogens_hansen@outlook.com.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce