Annonce
Vejen

Boldklub løbet over ende af pigerne

Glejbjerg SF's U10 og U11 piger har været i gang en måned, og for hver gang er der kommet nye spillere til, så de i dag er mellem 20–25 stk. Foto: Jan Hansen

GLEJBJERG: Så der yderligere fem fodboldhold i gang i Glejbjerg Sportsforening.

- Og vi er faktisk blevet løbet over ende - ikke mindst af pigerne - og det er jo dejligt, siger klubformand Jan Hansen.

U10 og U11 pigerne har været i gang en måned, og for hver gang er der kommet nye spillere til, så de i dag er mellem 20 og 25. Selv på en råkoldt tirsdag troppede der 50 fodboldspillere op, som var klar til legen med fodbolden.

- U6 og U7 har også været i gang i en måned. Her er der også en flot fremmøde. Til hver træning dukker der 10–15 spillere op, som hver gang er klar til at spille kamp.

- Til den seneste træningsdag, hvor vi troede, at der ville være 15 grader, solskin og stille vejr, dukkede der 15 børn med forældre op til legedag på stadion. Det var et herligt syn, at se de 4-5 årige løbe rundt med en fodbold. De var klar til boldleg - i 5 grader, haglvejr og en kraftig blæst fra vest.


De var klar til boldleg - i 5 grader, haglvejr og en kraftig blæst fra vest.

Jan Hansen


- Så med den flotte opbakning til fodbolden i Glejbjerg er der igen lagt op til nogle spændende kampe på Glejbjerg Stadion, siger Jan Hansen.

Glejbjerg SF's 4-5 årige boldatleter og deres forældre lader sig ikke kue af kulde, hagl og blæst. Foto: Jan Hansen
U6 og U7-holdet melder om flot fremmøde. Foto: Jan Hansen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland

Træt af kø til kviktest? Disse dage og tidspunkter er der størst chance for at komme hurtigt til

Annonce