Annoncørbetalt indhold

Boligadvokaten – din hjælp ved boligkøb

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

At købe ny bolig er en helt speciel oplevelse. Ikke alene kan det være utrolig svært at finde det helt rigtige hjem – til den helt rigtige pris. Men det kan også være forbundet med både bekymringer og tvivl. For er det nu også et godt køb? Er prisen rigtig? Har man mon forhastet sig, for at der ikke er andre der køber boligen først? Og bliver man lykkelig i det nye hjem? Her kan det være godt med lidt ekstra ekspertise. Lidt ekspertise fra en udenforstående, der ikke har hverken følelser eller penge i klemme, men kan se bolighandlen igennem, så man ikke bliver snydt.


Annonce

Uvildig og uafhængig rådgivning

En bolighandel er forbundet med en lang række faser. Og ikke mindst en masse dokumenter. Det er de færreste helt almindelige mennesker, der kan forstå og gennemskue alle disse dokumenter, der er en del af enhver bolighandel. Disse er oftest skrevet på et meget juridisk sprog, som kræver både erfaring og viden om bolighandler at gennemskue 100%. Heldigvis er langt de fleste boligadvokater yderst kompetente sparringspartnere, da de er helt up to date med gældende regler og regulativer i forbindelse med køb og salg af fast ejendom. Og så er de uafhængige og uvildige og varetager udelukkende dine interesser.


Boligadvokatens forcer

Ved at få hjælp af en boligadvokat, er du altså sikret en fair og tryg handel. Uanset om det er en andelsbolig, en ejerlejlighed, et hus eller et sommerhus du er ved at investere penge i. Boligadvokaten hjælper med en lang række ting:


·     Forhandling af købsaftalen – herunder også pris, overtagelsesdag m.m.

·     Gennemgang af den endelige købsaftale og de dokumenter der måtte høre til

·     Vurdering af ejendommens forsikringsforhold

·     Gennemgang af tilstands- og elinstallationsrapport samt energimærkning (lejligheder undtaget)

·     Rådgivning omkring særlige regler for området – såsom lokalplaner der kan have indvirkning på boligen samt eventuelle forureningsforhold

·     Rådgivning om betydningen af tinglyste servitutter

·     Eventuel rådgivning om muligheder for oprettelse af samejeaftale, testamente og ægtepagt

 

En tryg bolighandel

Din boligadvokat gennemgår ganske enkelt hvert eneste papir, der er i forbindelse med køb af den pågældende bolig. Derudover sikrer denne at du som køber kender til indholdet og dermed også ved præcist hvad det har af betydning, når – og hvis – du underskriver købsaftalen. Er der behov for det, kan boligadvokaten også henvise til andre rådgivere ligesom han også tager sig af al praktik når det gælder advokatskrivelser samt kontakt til både ejendomsmægler og pengeinstitut. Og dermed sikre dig en god og tryg bolighandel.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.