Annonce
Billund

Boliger gik som varmt brød i 2021: Der er gang i den, og vi har svært ved at få armene ned.

Jan Poulsen er mere end stolt af den lille atletikklub Heden, som trak ikke færre end tre danmarksmesterskaber hjem til Grindsted i 2021.
Vi har bedt en række kendte indbyggere fra Grindsted og omegn om at sætte ord på året, der snart er forbi, og kigge frem mod året, der kommer. Hvad vil de huske 2021 for, og hvad gør de sig af forventninger til 2022? Her svarer Jan Poulsen, partner i Home Grindsted og medlem af bestyrelsen for Grindsted Festuge.

Hvad tænker du om året, der snart går på hæld?

- 2021 har jo været et mærkeligt år, men også et rigtig godt år. I hvert fald fra min stol. På mit job i Home er vi gået hele 43 procent frem i salget. I november 2020 havde vi solgt 112 huse i løbet af året, og det er i forvejen et højt tal, men i år gik salget så endnu mere frem, og på den samme novemberdag i år havde vi solgt 159 boliger. Det er jo helt vildt.

Folk har virkelig været klar til at købe boliger, og vi har også mærket en stigende interesse i at købe fritidshuse, for eksempel ude ved Lalandia. Det er både unge mennesker, der køber deres første ejerbolig, men også det grå guld. Så der er gang i den, og vi har svært ved at få armene ned.

Jeg vil samtidig huske 2021 som året, hvor vi opnåede hele tre danske mesterskaber i vores lille atletikklub Heden her i Grindsted. Jeg er involveret i klubben, som har 12 børn under 18 år, og her gjorde to af dem det så godt, at de løb med henholdsvis én og to af mesterskaberne. Det er der ikke andre klubber i Danmark, der kan, og jeg er enormt stolt.

Annonce

Da Grindsted Festuge slog dørene op igen og kom rigtig godt i gang efter sidste års pause på grund af nedlukningen, var det også virkelig stort, og der kom heldigvis mange besøgende, og foreningerne bød ind med alverdens bidrag til at gøre dagene festlige. Det var dejligt, at folk havde lyst til at være med igen.

Hvad er dine håb og forventninger til 2022?

- Jeg har et lønligt håb om, at vi kan fortsætte succesen ind i 2022, både hvad angår Home-salget, atletikbørnenes niveau og opbakningen til Grindsted Festuge. Der er selvfølgelig ikke nogen garanti, og vi skal arbejde hårdt for det hele, men jeg tror på det.

Det vil ikke være godt, hvis vi skal ud i endnu en nedlukning, heller ikke selv om netop mit job som ejendomsmægler faktisk ikke blev så hårdt ramt. Det var i grunden mærkeligt. Vi kunne få lov at arbejde videre, stort set som vi plejede, mens resten af samfundet lukkede ned, altså så længe vi brugte mundbind og sprittede grundigt af og ikke holdt åbent hus, selvfølgelig. Men jeg kunne fremvise boliger, som jeg plejede, og det føltes altså lidt mærkeligt, at jeg kunne køre rundt i byen og møde fremmede mennesker, alt imens butikkerne var lukket, og vores søn var hjemsendt fra efterskole på grund af coronaen.

En dag i 2022, som jeg ser særligt meget frem til er min datters konfirmation 8. maj. Det er jo altid stort, og denne gang gælder det vores yngste datter, Laura. Det glæder jeg meget til, og det skal nok blive en rigtig dejlig dag.

Artiklen er fra Cityavisen Grindsted. Hent den i butikkerne i Grindsted eller hos redaktionen på Jernbanegade 19.

Annonce
Billund For abonnenter

21-årige Jonas modtog pris for at være ung leder: - Jeg har trænet alle hold - undtagen mit eget

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Sidste år blev en lille dreng dræbt af sin mor og torsdag blev en 22-årig kvinde dræbt på Violvej: En nabo overvejer at flytte væk, men en anden nyder området

Esbjerg For abonnenter

Borgmesteren er nu døbt 'Danmarks mest begejstrede vestjyde': Oprustning af Esbjerg som Nato-havn vil skabe masser af afledte effekter til byen

Esbjerg

Esbjerg Havn som Nato-knudepunkt er et klart signal til Rusland: - Det handler om at vise russerne, at det aldrig kan betale sig at gå i krig

Tønder For abonnenter

Tønder opfordres til boykot: Drop alle aftaler med firmaer, der fortsætter deres aktiviteter i Rusland

Skandaleramt region sender opråb om hjælp

Varde For abonnenter

Denne gang har Alex fundet lykken i Afrika: I weekenden regner han med at spørge sin nye svigermor, hvad det skal koste at blive forlovet med Moryn

Aabenraa For abonnenter

90-årig var utryg ved sygeplejerske længe inden overgreb: Nu stiller familien skarp kritik mod kommunen

For abonnenter

Prestigefyldt cykelfabrik lukkede produktionen og gik fra 100 til 14 ansatte: Nu er flere års underskud vendt til markant millionoverskud

Esbjerg For abonnenter

S-spids har fået øgenavnet 'Jakob Afbud': Nu er der også oprør i baglandet, og han er truet på sit politiske liv

Caroline Fleming og søn tømte familiens slot for værdier - dansk kulturhistorie går snart tabt for altid

Varde For abonnenter

Den omvendte verden: Handelsstandsforeningen er svært utilfreds med beslutning om en cykelsti i turistby

Kolding For abonnenter

Claus' liv slog en kolbøtte, da hans romkugler blev nummer et: - Plejer er et fyord hos os, for det bremser vejen til succes

Haderslev

Karma ramte to unge tyveknægte: Blev taget på fersk gerning og endte selv med at blive bestjålet

Annonce