Annonce
Kolding

Boliger på lystbådehavnen

Annonce

Læserbrev: Der har været rigtig mange, der har protesteret imod lystbådehavnens udvidelse ved Sydhavnen. Når der bliver udvidet til 1000 både, skal der jo også være en opbevaringsplads til vinteren. På den plads vil man bygge 400 boliger, fordi et flertal i Kolding Byråd ”drømmer” om en bydel i nærområdet ved vandet. Den nærmeste nabo er jo som bekendt Kolding Havn. Havnen frygter en masse miljøproblemer med naboen, som er boligerne på havnen, endda med rette.

Kolding byråd har også fået en politianmeldelse på halsen, fordi man ønsker at dumpe fjordslam ude ved Trelde Næs. Nogle påstår, at slammen er fyldt med farlige/ giftige stoffer.

I 2019 var der jo en bådejer, der protesterede vildt og voldsomt, fordi der kom støv på hans båd. Det kan ikke undgås, at der vil komme larm fra en arbejdende havn. At man vil placere boliger på lystbådehavnen, ja undskyld udtrykket, så tænker man med den del af ryggen, der er højest, når man plukker jordbær.

Jeg må til stadighed beundre et flertal i Kolding Byråd med borgmester Jørn Pedersen i spidsen absolut vil have boliger på Lystbådehavnen. Man kunne da ikke finde på at opkøbe forsamlingshuset og Brugsen i Vester Nebel og indrette grunden til industri, fordi man ønsker arbejdspladser i nærområder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Friture satte ild i køkken

Danmark

Fundings analyse: Når Messerschmidt bliver forfremmet, skal du lægge mærke til disse tre ting

Regionalt For abonnenter

Underretninger om belastede børn fortsætter på rekordhøjt niveau: Ekspert savner viden bag tallene

Danmark

Messerschmidt bliver forfremmet: Afløser Espersen som næstformand i DF

Annonce