Annonce
Varde

Boligforening må vente på at bygge

Boligerne på Gellerupvej hedder Åhaven. Billedet er fra, da boligerne var nye, og i dag ser der noget pænere ud foran lejlighederne. AAB vil gerne bygge flere lejligheder i området, men der er ingen afklaring på, hvornår det vil være muligt. Arkivfoto: Malene Wonsbek

Varde: Der er ikke udsigt til, at Arbejdernes Andels-Boligforening Varde, AAB Varde, kan bygge mere på Gellerupvej lige foreløbigt. Kommunen har ellers erklæret sig villige til at give 3,2 millioner kroner i grundkapitallån til flere lejligheder. Et grundkapitallån er en betingelse, hvis et alment boligselskab skal bygge boliger.

AAB Varde har spurgt, om den må bruge de 3,2 millioner kroner til et projekt på Gærdet i Varde i stedet, men får afslag. Borgmester Erik Buhl (V) fortæller, at det er en rent principiel holdning, der ligger bag. Det skal være en klar undtagelse, hvis penge til ét projekt bliver brugt til et andet.

Ansøgningen giver også anledning til en anden overvejelse. Politikerne vil nu diskutere, hvor længe penge til et projekt kan stå til rådighed, før kommunen vil tillade sig at bruge pengene til noget andet i stedet. Det får ifølge borgmesteren næppe betydning for projektet på Gellerupvej, men skal gælde for fremtidige projekter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce