Annonce
Vejen

Bombetrussel mod Grønvangskolen i Vejen

Efter en bombetrussel sent tirsdag aften foregår undervisningen helt normalt onsdag morgen på Grønvangksolen i Vejen. JV-arkiv
Sent tirsdag aften er truslen blev sendt via en hacket profil på Skoleintra. En enslydende trussel er sendt til flere skoler rundt i landet. Undervisningen foregår her onsdag morgen helt normalt.

Vejen: - Hey alle sammen. Jeg ville bomben skolen i morgen. Jeg har bomber på hele skolen, hvis I ikke sender 5000 dollars. Jeg er kommet med i ISIS Forums, hvor jeg har mødt elektrikere, der laver bomber for mig. Hvis I vil mig noget så kom an.

Sådan lød bombetruslen ordret, som sent tirsdag aften landede hos eleverne i 9 AS-klassen på Grønvangskolen i Vejen. Gerningsmanden har udsendt sin trussel via skolens intranet. Det er sket ved at hacke sig ind på én af elevernes profiler på Skoleintra.

Grønvangskolens leder Claus Holm bekræfter truslen:

- Vi har fra politiet fået oplysning om, at en enslydende trussel er blevet sendt til flere skoler rundt i landet. I truslen står der, at pengene skal sendes til en mailadresse, som tilsyneladende tilhører en håndværker i det nordjyske. Vi har efter råd fra politiet skrevet rundt til forældrene, at vi har modtaget en bombetrussel, som dog betragtes en anelse ubehjælpsom. Vi foretager os derfor ikke mere i sagen, fortæller Claus Holm.

Undervisningen på Grønvangskolen foregik onsdag morgen helt normalt.

Bombetruslen, som blev udsendt klokken 22.18 tirsdag aften på Skoleintra, er underskrevet; Team Status 200 ISIS. Truslen er samtidig også skrevet på arabisk.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejen

Cyklist måtte på sygehuset

Læserbrev

Affaldshåndtering som i DDR-tiden

Lokaldebat: I den bebyggelse i Egernsund, hvor min kone og jeg bor, oplever vi til stadighed, at vore affaldscontainere ikke bliver tømt. Bebyggelsen består af 12 ejerlejligheder og otte boligforeningslejligheder. Problemet er, at Sønderborg Kommune entrerer med et system omkring bortskaffelse af affald, som ingen normalt begavede mennesker forstår. Et årskursus til borgerne i affaldshåndtering ville sikkert gøre underværker, men det vil kommunen næppe finansiere. Det system, skraldemændene (jo, det ord eksisterer skam endnu i det danske sprog) arbejder efter, bevirker, at hvis en lille ren plasticpose havner i den forkerte container, bliver den ikke tømt. Jeg luftede forleden min irritation på en særlig Egernsund-side på Facebook - og straks var der adskillige eksempler på, at rene bagateller er skyld i, at containerne bliver stående. Man må godt smide pap-emballagen fra en ramme cola i den dertil indrettede container - men så skal plasticomslaget pilles af. Ellers? Nul tømning. En mikroskopisk rest af marmelade i et glas - selvom man har brugt flere liter varmt vand på at gøre glasset rent - nul tømning. Kære byrådsmedlemmer - i har jo skabt et "system", der kunne være hentet i DDR i 1965. Folk er ikke ligeglade, men at lave en ordning for fjernelse af affald, som kun borgere med stærke læsebriller kan navigere rundt i (humor kan forekomme), er en ommer. Gad vidst, om det kun er i Egernsund, vi synes, at nu er målet sgu fuldt. Er der en modig byrådspolitiker, der kunne have lyst til at kommentere mit indlæg, skulle han/hun være velkommen. Trist, at der er længe til næste kommunalvalg, ellers skulle I nok komme på banen.

Annonce