Annonce
Vejen

Bombetrussel mod Grønvangskolen i Vejen

Efter en bombetrussel sent tirsdag aften foregår undervisningen helt normalt onsdag morgen på Grønvangksolen i Vejen. JV-arkiv
Sent tirsdag aften er truslen blev sendt via en hacket profil på Skoleintra. En enslydende trussel er sendt til flere skoler rundt i landet. Undervisningen foregår her onsdag morgen helt normalt.
Annonce

Vejen: - Hey alle sammen. Jeg ville bomben skolen i morgen. Jeg har bomber på hele skolen, hvis I ikke sender 5000 dollars. Jeg er kommet med i ISIS Forums, hvor jeg har mødt elektrikere, der laver bomber for mig. Hvis I vil mig noget så kom an.

Sådan lød bombetruslen ordret, som sent tirsdag aften landede hos eleverne i 9 AS-klassen på Grønvangskolen i Vejen. Gerningsmanden har udsendt sin trussel via skolens intranet. Det er sket ved at hacke sig ind på én af elevernes profiler på Skoleintra.

Grønvangskolens leder Claus Holm bekræfter truslen:

- Vi har fra politiet fået oplysning om, at en enslydende trussel er blevet sendt til flere skoler rundt i landet. I truslen står der, at pengene skal sendes til en mailadresse, som tilsyneladende tilhører en håndværker i det nordjyske. Vi har efter råd fra politiet skrevet rundt til forældrene, at vi har modtaget en bombetrussel, som dog betragtes en anelse ubehjælpsom. Vi foretager os derfor ikke mere i sagen, fortæller Claus Holm.

Undervisningen på Grønvangskolen foregik onsdag morgen helt normalt.

Bombetruslen, som blev udsendt klokken 22.18 tirsdag aften på Skoleintra, er underskrevet; Team Status 200 ISIS. Truslen er samtidig også skrevet på arabisk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Esbjerg

Havneordfører besøgte Esbjerg Havn

Annonce