Annonce
Sønderborg

Bon Jovi-fans voldsomt uenige med anmeldere

Bon Jovi og Def Leppard gav koncert for op imod 25.000 mennesker på Kær Vestermark i Sønderborg. Foto: Timo Battefeld
I modsætning til pressen, så får koncerten i Sønderborg overvejende positive kommentarer med på vejen af læserne.

Sønderborg: Mens anmelderne har uddelt drøje hug til Bon Jovis indsats tirsdag aften i Sønderborg, er læserreaktionerne anderledes positive.

- Manden er jo ikke 20 længere. Nyd dog deres optræden i stedet. Alle vil efterhånden have perfektion overalt, skriver Ulla Kring.

- Tænker hvis publikum havde en fest, er det fuldstændig ligegyldigt, hvad anmelderne mener. Og vi havde en fest, kommer det fra Lone Buch.

- Jeg var til koncerten i går, var hverken høj, skæv, fuld eller inkarneret fan. Men hold kæft det var en fed oplevelse, fantastisk show, skriver Angelo Giversen.

Op imod 300 læserne har givet deres besyv med på jv.dk eller JydskeVestkysten Sønderborgs facebook-side.

- Syntes han fyrede en fest af især hans alder i betragtning, Camilla Krohn.

- De kunne endnu de gamle og super fed lyd og sceneshow, Thomas Wildbork.

- Bon Jovi var virkelig oplagte og på, Paulo Nielsen.

- Det var en super fed koncert både musikalsk, lyd og lys. Stor ros til arrangører for en mega koncertoplevelse, Finn Nymann Jørgensen.

Annonce

Tænker hvis publikum havde en fest, er det fuldstændig ligegyldigt, hvad anmelderne mener. Og vi havde en fest

Lone Buch, koncertgæst

Skuffelse over forsanger

Der var dog også en del læsere, der ligesom anmelderne ikke var imponerede over Bon Jovi - især ikke forsangerens vokal.

- Koncerten var ikke som forventet. Alt for meget bas og skratten/forvrængning. Lyden var dårlig, Bon Jovis stemme forsvandt i "larmen". Vi gik hjem før tid, hvilket en del andre også gjorde. Def Leppard gjorde det klart bedre, skriver Tina Breiner Olsen.

- Fedt arrangement. Er desværre skuffet over Bon Jovi, om det så var lydkvalitet eller stemmen, der svigtede, kan jeg ikke afgøre, Dorthe Frank.

- Lyden var mega dårlig. Musikerne gode, men Jon sang dårligt. Han er altså færdig som koncertsanger. Men vi var der. Over and out med den æra, Charlotte Kjærgaard Jacobsen.

- Jeg må ærligt indrømme, at jeg blev skuffet. Def Leppard var supergode, lyden var helt i top, og de gav den gas. Da Bon Jovi gik på tænkte jeg først, at der var noget galt med lyden, men som koncerten skred frem fandt jeg ud af, at det simpelthen var Jon, der ikke er på toppen længere. Han mangler kraft i stemmen, og kunne ikke synge halvdelen af sangene ordentligt, Sune Frydendal.

Ris og ros til arrangøren

Det er første gang Kultur i Syd arrangerer så stor en koncert.

- Fedt at Sønderborg lægger ud med så stort et navn. Jeg har vildt stor respekt for alle de frivillige, der investerer så meget tid i projektet. De hjælper med alt muligt og får ikke en rød reje for det, skriver Josephine Charlotte Mørk Hansen.

- Tak til Kultur i Syd. Fedt at man udvikler et område, og håber der kommer en ny koncert på et tidspunkt, Brian Vestergaard.

- Det var en fed koncert. Ting der kunne forbedres, trafikafvikling, affaldsspande på pladsen. Der var ikke udgange nok efter koncerten, Henrik Linden.

- Bortset fra trafikkaos, som vi valgte at undgå ved at gå til koncerten, så var scenen og storskærmene virkelig store og skarpe. Det var bestemt over forventning. Men at løbe tør for øl og cola 45 min, inden koncerten sluttede, var da virkelig dumt, Carina Gisselmann.

- Super god koncert men højttalere på midten af plænen næste gang for allesammens oplevelse. Måske et bette pissoir til herre inde på pladsen ville have været at foretrække for køerne og det lettere sumpede område. Kanon første arrangement, Lars Klindt Sindberg.

Mens anmelderne gav koncerten drøje hug, har læserreaktioner været anderledes positive. Foto: Timo Battefeld
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Skampletten i Vejen

I Vejen ligger der en vej, som ingen har kunnet bruge i nu et år. 22. oktober er det nøjagtig ét år siden, at landmanden Martin Lund Madsen kørte bigballer og andet ind på Skovgårdsvej, der blev anlagt på hans jord, og spærrede den. Han har Højesterets ord for, at Vejen Kommune brugte den forkerte lovgivning til at ekspropriere den nødvendige jord til vejen, og med kommunens kritisable forvaltning in mente spærrede han altså det sorte asfalttæppe. Lige nu betaler borgerne i den nærliggende by Askov en meget høj pris for dette morads, for konsekvensen af lukningen er blandt andet, at tonstunge entreprenørmaskiner tvinges ind gennem byen til stor fare for bløde trafikanter. Spørgsmålet er, hvor længe vi skal være vidner til denne helt urimelige gidseltagning? Vejen Kommune er helt rigtigt blevet kritiseret for en amatøragtig sagsbehandling. Den private ejendomsret er ikke ukrænkelig, her er Grundloven meget klar. Når hensynet til almenvellet taler for det, kan man ekspropriere borgernes private ejendom, men man må synes, at det offentlige skal forberede sig bedre, end Vejen Kommune har gjort i den aktuelle sag. Ikke alene har man spildt skatteydernes penge, man har på et fejlagtigt grundlag foretaget en ekspropriation, der ikke var lovmedholdelig. Det er en skandale. Men man må også samtidig sætte kritisk lys på landmand Martin Lund Madsens rolle, for han er en del af gidseltagningen. Det vil være mærkeligt, hvis ikke Vejen Kommune får lov at ekspropriere til den allerede anlagte vej, hvis ellers man kan få gjort sit forarbejde ordentligt, for selvfølgelig skal det offentlige kunne anlægge veje, når behovet er tilstrækkeligt stort. Men det kommer til at tage år, hvis også denne proces - nu efter den rigtige lovgivning - skal hele retssystemet igennem, som man må forvente, at Martin Lund Madsen vil trække den, og imens holdes et helt samfund som gidsel. Skal det virkelig kræve ofre, før man som voksne mennesker sætter sig og forhandler en løsning på plads?

Sydjylland

Flertal vil skrotte succesfuld hjertestop-ordning: Peger i stedet på gratis alternativ

Annonce