Annonce
Sønderborg

Bon Jovi giver koncert for 35.000 i Sønderborg

Jon Bon Jovi med band kommer til Sønderborg tirsdag den 11. juni næste år. Prfoto

Tirsdag den 11. juni 2019 kommer bandet Bon Jovi til Sønderborg for at give den største rockkoncert i byen nogensinde på et nyt koncertområde på Kær Vestermark.

Sønderborg: København kan, Horsens kan, og nu kan Sønderborg føje sig til rækken af byer, som har formatet til at trække de største internationale rock-navne til Danmark.

Bon Jovi lander tirsdag den 11. juni 2019 i Sønderborg med turneen 'This House Is Not For Sale'. Det sker på Sønderborgs nye koncertområde på Kær Vestermark, hvor bandet Def Leppard er med som opvarmning.

Det er foreningen Kulturpartneren, der arrangerer koncerten sammen med Kultur I Syd.

Kultur I Syd har tidligere fået store stjerner som Eric Clapton, Roger Waters, Elton John og Mark Knopfler til Augustenborg Slotspark med op til 15.000 publikummer. Nu kaster kulturarrangøren sig ud i den største koncert, der har været arrangeret i Sønderborg. Der bliver sat 35.000 billetter til salg.

- Det bliver en af de største koncerter i Danmark i 2019. Med den her koncert kommer Sønderborg op i superligaen af koncertarrangører, siger Jes Johansen, der er eventchef ved Kultur I Syd.

Bon Jovi begyndte turneen i år i USA og Sydamerika, og det er bandets første turné i seks år. Jes Johansen forventer at sælge alle 35.000 billetter.

Billetsalg

Billetsalget begynder fredag den 2. november klokken 10.00 via www.ticketmaster.dkDer er fire slags billetter. Siddeplads 975 kroner, golden circle ståplads (tæt på scenen) 975 kroner, ståplads 710 kroner samt vip-billetter med gourmetmad og drikkevarer inklusiv siddeplads eller ståplads ved scenen til 2000 kroner.

Der er 3000 siddepladser på tribuner samt 3000 ståpladser ved scenen samt 3000 vip-billetter. Resten af billetterne er ståpladser.

Def Leppard kommer også til Kær Vestermark. Foto: Kazuyo Horie

Bon Jovi glæder sig

Turneen i 2019 begynder i Rusland i maj og går videre til Estland, Sverige og Norge, mens Sønderborg er femte stop på turneen, der har 18 koncerter i blandt andet Tyskland, Holland, Irland og England. Jes Johansen forventer, at en stor del af publikum vil komme fra Tyskland, hvor der er programsat Bon Jovi-koncerter i Düsseldorf og München.

Forsanger Jon Bon Jovi siger i en pressemeddelelse:

- Der findes intet bedre end at spille alle disse udendørs koncerter for tusindvis af fans. Vi glæder os utroligt til at se jer alle sammen. Disse kæmpe koncerter med titusindvis af fans samlet på en gang, det er det vi er gode til.

Med som opvarmning er bandet Def Leppard.

- Vi er stolte af, at kunne præsentere toppen af poppen i Sønderborg. Det vilde er, at Def Leppard er med på touren. De er hovednavne på flere festivaler i Europa. Når vi lægger dem sammen med Bon Jovi, er der tale om to af de største navne, siger Jes Johansen.

Bon Jovi har eksisteret i 35 år og udgav senest albummet 'This House Is Not For Sale' i 2016.

Bandet består blandt andet af de oprindelige medlemmer Jon Bon Jovi, David Bryan og Tico Torres samt Hugh McDonald, Everett Bradley og Phil X. Bandet har 95 sange at vælge imellem såsom 'You Give Love A Bad Name', 'It's My Life', 'Wanted Dead Or Alive', 'Bad Medicine', 'Who Says You Can't Go Home', 'Keep the Faith' - og naturligvis 'Livin' On A Prayer'.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Steen havde job, kone, børn og hus - men røg på flasken: Nu bor han på forsorgshjem og forsøger at komme ud af sit misbrug

Esbjerg

Esbjergenser har tilbragt natten på stationen: Råbte efter politiet og slog betjent i ansigtet

Kolding

25-årig anholdt i Kolding: Råbte 'kakerlakker' efter politiet

Annonce