Annonce
Sønderborg

Bon Jovi-koncert giver lange køer på vejene

Foto: David Bergman
Vejdirektoratet varsler køer og tæt trafik til og fra rockkoncerten med Bon Jovi i Sønderborg.

Sønderborg: Der bliver meget tæt trafik her fra tidligt på eftermiddagen tirsdag, hele aftenen og en del af natten til og fra rockkoncerten med bandet Bon Jovi på Slagmarken i Sønderborg. Det forventer Vejdirektoratet, der har udsendt et varsel om kødannelser og omkørsler på vejene omkring Sønderborg.

Derfor skal trafikanterne være opmærksomme på forlænget rejsetid i området. Vær opmærksom på at en del af Rute 8 spærres i vestgående retning. Af samme grund opfordrer Vejdirektoratet til, at både gæsterne til Bon Jovi, passagerer til Sønderborg Lufthavn og alle de øvrige trafikanter i området sætter ekstra tid af til deres rejse og følger Vejdirektoratets trafikråd på dagen. - Der bliver tale om en dag med ekstraordinære trafikale omstændigheder i Sønderborgområdet som følge af koncerten,” siger afdelingsleder Søren Carlsen Kjemtrup fra Vejdirektoratet.

- Både den kollektive trafik og privatbilismen bliver berørt af omkørselsruter og trafikkøer. Vi kan dog hjælpe hinanden med at komme bedst muligt frem ved at følge Vejdirektoratets køreråd på dagen, siger han.

Annonce

Kør efter skiltene

Folk der skal til Bon Jovi-koncerten skkal køre i god tid. Trafikken vil være på virket allerede fra klokken 14 og forventet til klokken tre natten til onsdag. Vejdirektoratet forventer størst risiko mellem klokken 14 og 19. Alle opfordres til at slå navigationen fra og køre efter de gule skilte med teksten "koncert". Man kan også holde sig orienteret ved at have app'en Trafikinfo åben - eller lytte til radion og få meldinger på DR P4 Trafik.

Alle andre trafikanet - der altså ikke skal til koncerten - skal også sætte ekstra tid af til turen. Rute 8 er spærret mod vest fra rundkørsel ved Grundtvigs Allé over Alssundbroen til frakørslen mod Felsted og Sønderborg V. Omkørsel skal ske igennem Sønderborg by. Følg skiltene i området. Trafikken ledes igennem byen og over Kon Chr. X.'s Bro. Følg med på trafikapp'en eller lyt til radioen.

Trafikanter til Sønderborg Lufthavn skal også forvente forsinkelser. De skal køre ad rute 8, da Grundtvigs Allé er lukket. Følge skiltene, der viser mod lufthavnen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Affaldshåndtering som i DDR-tiden

Lokaldebat: I den bebyggelse i Egernsund, hvor min kone og jeg bor, oplever vi til stadighed, at vore affaldscontainere ikke bliver tømt. Bebyggelsen består af 12 ejerlejligheder og otte boligforeningslejligheder. Problemet er, at Sønderborg Kommune entrerer med et system omkring bortskaffelse af affald, som ingen normalt begavede mennesker forstår. Et årskursus til borgerne i affaldshåndtering ville sikkert gøre underværker, men det vil kommunen næppe finansiere. Det system, skraldemændene (jo, det ord eksisterer skam endnu i det danske sprog) arbejder efter, bevirker, at hvis en lille ren plasticpose havner i den forkerte container, bliver den ikke tømt. Jeg luftede forleden min irritation på en særlig Egernsund-side på Facebook - og straks var der adskillige eksempler på, at rene bagateller er skyld i, at containerne bliver stående. Man må godt smide pap-emballagen fra en ramme cola i den dertil indrettede container - men så skal plasticomslaget pilles af. Ellers? Nul tømning. En mikroskopisk rest af marmelade i et glas - selvom man har brugt flere liter varmt vand på at gøre glasset rent - nul tømning. Kære byrådsmedlemmer - i har jo skabt et "system", der kunne være hentet i DDR i 1965. Folk er ikke ligeglade, men at lave en ordning for fjernelse af affald, som kun borgere med stærke læsebriller kan navigere rundt i (humor kan forekomme), er en ommer. Gad vidst, om det kun er i Egernsund, vi synes, at nu er målet sgu fuldt. Er der en modig byrådspolitiker, der kunne have lyst til at kommentere mit indlæg, skulle han/hun være velkommen. Trist, at der er længe til næste kommunalvalg, ellers skulle I nok komme på banen.

Annonce