Annoncørbetalt indhold

Book billige mødelokaler i Hobro med hele verden som nabo

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Sydafrika, salgsmøder og sød rosé har aldrig lagt så tæt på hinanden før nu. Møde- og konferencelokaler hos Verdenskortet er placeret midt i smukke omgivelser med plads til alt. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når der skal planlægges små firmamøder eller større oplæg, hvor den mindeværdige dag kan afsluttes med sjov teambuilding.


Annonce

Store lokaler til store idéer

Flot indretning og en imødekommende atmosfære er ord, der perfekt beskriver de charmerende lokaler til møder og konferencer hos Verdenskortet. Med tre forskellige lokaler til møder har du den ideelle kreativitetsbuffet, hvor du kan sammensætte det arrangement, der passer bedst ind i din vision.


Der er ingen møde- eller konferenceidé for kompliceret for Verdenskortet. Mødehuset Sørensminde kombinerer det smukke, gamle hus med moderne seminarier og med adgang til egen private p-plads samt terrasse, så er der rig med mulighed for at få frisk luft under en velfortjent pause.


Skal du stable en kick-off konference på benene, så kan du med fordel leje Den Lille Sal og Glaspavillonen, som kan slås sammen. Det giver dig et stort lokale, hvor der også er plads til stående bespisning op til 120 personer. Hertil står deres dygtig kok klar til at servere jer, hvad hjertet begærer.


All-inclusive fra 198 KR. pr. person

Med lækker mødeforplejning, behøver du ikke tænke på forsyninger når du afholder dit næste møde eller konference hos Verdenskortet. Deres talentfulde kok kan sammensætte den perfekte menu, der komplimenterer jeres dagsorden. Det eneste, I skal sørge for, er jer selv.


Mødepakkerne spænder fra halvdagsmøder, hvor der er sørget for morgenmad og kaffe til de søvnige, til heldagsmøder med mættende måltider og hjemmebagt kage til den søde tand. Foruden for deres tiltalende mødepakker, der også inkluderer en guidet fortælling af omgivelserne, så kan du vælge mellem en række tilvalg, hvis I vil have nogle flere goder i løbet af dagen.


3 styk smørrebrød, hjemmebagt kage eller 2-retters sæsonmiddag af kokkens valg er bare nogle af de tilvalg, teamet bag Verdenskortet stiller til rådighed for sine gæster. De går altid det ekstra skridt for deres gæster, og du vil hurtig opleve, at dine behov bliver sat som første prioritet.


Vinsmagning, minigolf og firmamøder samlet ét sted

Hos Verdenskortet må man gerne slå hinanden. Afslut dagen med en konkurrencepræget aktivitet som minigolf, hvor marketingsafdelingen bliver udfordret af HR-afdelingen. Foretrækker man en mere afslappet afslutning, så er vinsmagning et oplagt valg. Verdenskortet samler alle fire verdenshjørner, der bringer jer på en verdensomspændt smagsrejse i hyggens tegn.


Om det bliver en hjertebankende konkurrence blandt kolleger eller en vindende vinsmagning, der sætter prikken over i’et på en begivenhedsrig dag, så går du i hvert fald ikke galt i byen, når du booker et lokale hos Verdenskortet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.