Annonce
Billund

Borgergruppe følger Grindstedforurening tæt

Otte borgere deltog i borgergruppens møde torsdag aften. Det er initiativtager Susanne Mathiesen godt tilfreds med. Gruppen vil fortsat følge tæt med i arbejdet med Grindstedforeureningen. Arkivfoto: Martin Ravn

Borgergruppen i Grindsted bliver hørt i alt, hvad der har med Grindstedforeureningen at gøre. Det var et af de glade budskaber fra initiativtager Susannne Mathiesen, da gruppen var samlet torsdag aften.

Grindsted: Torsdag aften var borgergruppen i Grindsted samlet.

Med otte fremmødte samt MF Troels Ravn enedes man om, at gruppen nu fortsætter sit arbejde som en samlet gruppe fremover. Undergrupperne er nedlagt.

- Vi havde et rigtig godt møde, hvor vi blandt andet drøftede, hvilke ting der kommer ud af den undersøgelse, der nu sættes i gang. Vi er meget tilfredse med, at regionen nu sætter gang i en undersøgelse, som også inddrager folk, der for længst er flyttet fra byen, siger initiativtager Susanne Mathiesen.

Hun hæfter sig også ved, at gruppen samarbejde med regionen nu betyder, at borgergruppen naturligt inviteres med i alle drøftelser og beslutninger.

- Regionen foretager sig ikke noget, uden at vi er en del af det eller i hvert fald bliver hørt. Det synes jeg er meget fornemt, siger hun.

Borgergruppen holder et nyt møde i oktober. Der var flere nye medlemmer med torsdagens møde, og nye interesserede er fortsat velkomne.

Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Tage kæmpede mod tyskerne, men blev siden nazist: - Du skal vide, at vi ikke tror, du var en Forbryder

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

70-årige Birthe føler sig umyndiggjort: Pludselig kunne hun ikke overføre penge fra egen netbank

Sydjylland For abonnenter

Børn føler sig flove og anderledes: Konfirmationstiden udpensler familiers manglende ressourcer

Annonce