Annonce
Billund

Borgergruppe følger Grindstedforurening tæt

Otte borgere deltog i borgergruppens møde torsdag aften. Det er initiativtager Susanne Mathiesen godt tilfreds med. Gruppen vil fortsat følge tæt med i arbejdet med Grindstedforeureningen. Arkivfoto: Martin Ravn

Borgergruppen i Grindsted bliver hørt i alt, hvad der har med Grindstedforeureningen at gøre. Det var et af de glade budskaber fra initiativtager Susannne Mathiesen, da gruppen var samlet torsdag aften.

Annonce

Grindsted: Torsdag aften var borgergruppen i Grindsted samlet.

Med otte fremmødte samt MF Troels Ravn enedes man om, at gruppen nu fortsætter sit arbejde som en samlet gruppe fremover. Undergrupperne er nedlagt.

- Vi havde et rigtig godt møde, hvor vi blandt andet drøftede, hvilke ting der kommer ud af den undersøgelse, der nu sættes i gang. Vi er meget tilfredse med, at regionen nu sætter gang i en undersøgelse, som også inddrager folk, der for længst er flyttet fra byen, siger initiativtager Susanne Mathiesen.

Hun hæfter sig også ved, at gruppen samarbejde med regionen nu betyder, at borgergruppen naturligt inviteres med i alle drøftelser og beslutninger.

- Regionen foretager sig ikke noget, uden at vi er en del af det eller i hvert fald bliver hørt. Det synes jeg er meget fornemt, siger hun.

Borgergruppen holder et nyt møde i oktober. Der var flere nye medlemmer med torsdagens møde, og nye interesserede er fortsat velkomne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Esbjerg

Havneordfører besøgte Esbjerg Havn

Danmark

Bekymrede beboere i Vollsmose tog imod justitsministeren og Odense-borgmester: Hvem er det næste offer?

Annonce