Annonce
Haderslev

Borgermøde om sundhedsproblemer ved 5G

En borgergruppe, der er kritisk over for udrulning af 5G-netværk i Danmark inviterer til borgermøde den holistiske højskole.
Annonce

Gram: Er 5G en fantastisk fart på mobiltelefonen, eller er det døden for insekterne?

Det kan man blive klogere på, når der torsdag 6. juni kl. 19–21 holdes et borgermøde om 5G på Stensbæk Den Holistiske Højskole ved Gram. Aftenen byder på oplæg fra IT-specialist og researcher Henrik Eiriksson fra Rådet for Helbredssikker Telekommunikation og cand.scient. biolog og miljøvejleder Pernille Schriver, formidlingskoordinator for EHS-foreningen. Arrangør er Stellalucia Aagaard i samarbejde med facebookgruppen 'Vi siger nej til 5G i Danmark, fra borger til borger fra by til by'.

Som det fremgår, så er arrangørerne ret så kritiske overfor 5G. Er det virkelig en nødvendig udvikling at udrulle 5G, spørger arrangørerne i en pressemeddelelse.

Annonce

Forsigtig nu

"Hvad har 5G af konsekvenser for vores samfund og vores natur og vores insektliv? Hvilke konsekvenser har det og vil det have på vores helbred og vores børns fremtid? Hvad med al den overvågning, der følger med? Har vi virkelig brug for den? Forskning af de trådløse 3G og 4G frekvenser har påvist betydelige helbreds - som miljømæssige konsekvenser, der giver al mulig grund til at sætte spørgsmåls- og advarselstegn ved udrulningen af 5G uden forudgående tests af dets påvirkninger", hedder det i indbydelsen til mødet.

Forslaget er, at Danmark benytter sig af forsigtighedsprincippet og tester 5G, før det eventuelt rulles ud?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Skoler og institutioner skal fortsat holde lukket i Kolding: Borgmester kritisk over for sen udmelding

Trekantområdet

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

EfB For abonnenter

Kommentar: Derfor kan topkampene koste EfB oprykningen

Annonce