Annonce
Haderslev

Borgmester har sat sit hus til salg

Borgmester H. P. Geils hus på Fredstedvænget er blevet sat til salg for knap 4,5 millioner kroner. Parret vil flytte i noget mindre. Foto: Nybolig
Lone og H. P. Geil har forelsket sig i et rækkehus på Ejsbølsvinget med meget mindre have. Derfor har de sat hus på Fredstedvænget til salg.
Annonce

Haderslev: Borgmester H. P. Geil (V) og hans hustru, Lone, skal flytte. Parret har netop sat deres 164 kvadratmeter store villa på Fredstedvænget 1 til salg for 4.494.000 kroner.

Borgmesterparret har allerede gennem længere tid haft kig på et nybygget rækkehus ved Ejsbølsvinget i det nordlige Haderslev, og nu skal det være:

- Vi har haft rækkehuset reserveret siden februar, og nu kunne vi ikke trække den længere, siger H. P. Geil, der dermed aflyser alle spekulationer om, at han og hustruen er på vej til at flytte tilbage til Gram.


vi bliver i Haderslev. Vi har fundet et smukt sted med udkig ud over mark og eng samt Ejsbøl Sø.

H. P. Geil


- Nej, vi bliver i Haderslev. Vi har fundet et smukt sted med udkig ud over mark og eng samt Ejsbøl Sø, forklarer H. P. Geil, der også afviser, at flytningen har noget med hans fremtid som borgmester i Haderslev Kommune at gøre.

Venstres borgmesterkandidater skal melde sig inden den 1. oktober. H. P. Geil ønsker inden da ikke at oplyse, om han genopstiller.

Annonce

Fra Gram til Haderslev

Parret rykkede for syv år siden fra Gram ind i nybyggede hus på Fredstedvænget. Det førte dengang til ironiske bemærkninger om, at den tidligere Gram-borgmester nu helt vendte sin gamle hjemegn ryggen. Det afviste H. P. Geil dog pure.

Parret har været glade for at bo i huset, hvorfra der er en smuk udsigt ud over mark, skov og dam. Det kræver dog også arbejde. Villaen er anlagt på en 1455 kvadratmeter, let kuperet grund med en stor have. Og netop haven er udfordringen:

- Det er altså min kone, der er min havemand, siger H. P. Geil, der sammen med sin hustru dermed følger boligtrenden og forlader de store haver. Grunden med rækkehuset på Ejsbølsvinget er nemlig kun på 500 kvadratmeter.

Annonce

Det rummer huset

Have eller ej. Der er mange minder forbundet med huset på Fredstedvænget, som H. P. Geil i sin tid selv var med til at tage beslutningen om at udstykke. Nu er det nye ejere, der skal skabe minder i huset, der rummer en stor dobbeltgarage og et stort og delvist overdækket terrasseareal.  Huset selv er i et plan med tre børneværelser, et forældresoveværelse med walk-in-closet, en rummelig opholdsstue og et stort køkken-alrum.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frank Jensen: - Man kan opfatte, at min glæde bliver for overvældende

Annonce