Annonce
Kolding

Borgmester om forputtede naboprotester: Rigtig øv

Sagen handler om den her smalle grund mellem højhusene på Tvedvej og villakvarteret Vangen/Rosenholm, hvor A.P. Pension vil bygge 35 boliger. Arkivfoto: Ludvig Dittmann
Borgmester Jørn Pedersen (V) tror ikke umiddelbart, at oversete protester ændrer på byrådets godkendelse af lokalplan.
Annonce

Kolding: - Det er rigtig øv, og det bør selvfølgelig ikke kunne ske.

Sådan siger borgmester Jørn Pedersen (V) til sagen om plan-, bolig- og miljøudvalget, økonomiudvalget og byrådets vedtagelse af lokalplanen for A.P. Pensions boligbyggeri ved Skamlingvejen, som nu skal gå om, fordi en protest fra 10 husstande i beboerforeningen Rosenholm forsvandt på vejen fra by- og udviklingsforvaltningen til politikerne.

Beboerne på Rosenholm bliver nærmeste naboer til det kommende byggeri.

- Alle indsigelser skal fremgå af sagsfremstillingen. Derfor skal sagen behandles igen, fastslår Jørn Pedersen, som umiddelbart ikke tror, at udfaldet af den anden politiske behandling bliver anderledes end den første.

- Nej, det tror jeg ikke, for andre indsigere har påpeget det samme som beboerne på Rosenholm gør i deres indsigelse, siger borgmesteren.

Annonce

Vil ikke spå

Socialdemokraternes gruppeformand Poul Erik Jensen vil ikke spå om udfaldet af anden runde:

- Selvfølgelig skal Rosenholm-beboernes indsigelser tages med i vurderingen, og jeg vil ikke tage stilling til, om de ændrer noget som helst, før jeg har læst dem igennem. Der er lavet en fodfejl i forvaltningen, og det er bare ærgerligt, men den, der ikke laver noget, laver ingen fejl, siger han,

Byrådet skal tage stilling til lokalplanen for pensionsbyggeriet for anden gang den 25. juni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Livsfarlige udspring i lystbådehavn: Unge badegæster blev bortvist fra Esbjerg Strand

Annonce