Annonce
Tønder

Borgmester overvurderer egen betydning

Annonce

Læserbrev: Det kunne aldrig falde mig ind, at blande mig i andre partiers interne forhold. Herunder, hvem de opstiller til kommunalbestyrelsen eller andre tillidsposter.

Når jeg alligevel reagerer på situationen efter valget af borgmesterkandidat for partiet Venstre, så skyldes det alene den magtarrogance, som Henrik Frandsen i et læserbrev i JV den 22. juni giver udtryk for.

Jeg citerer: ”Tiden er inde til, at de sande venstrefolk træder i karakter. Vi har alle et ansvar for at redde Tønder Kommune ud af den afgrundsdybe krise, vi er havnet i.”

Jeg kan/skal ikke afvise, at der er problemer i partiet Venstre, men at sætte lighedstegn mellem Venstres problemer og Tønder Kommune er en klar overvurdering af egen betydning.

Der er i kommunalbestyrelsen (heldigvis) fortsat et flertal, der ikke er medlem af partiet Venstre. Og ikke mindst, så er der uanset diverse personfnidder i partiet Venstre en god vilje til, at vi på tværs af alle partier har et godt og konstruktivt samarbejde til gavn for borgerne i Tønder Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

100 år siden Genforeningen: En stor dag for Sønderjylland, Danmark og Verden

Annonce