Annonce
Aabenraa

Borgmester: På et eller andet tidspunkt skal den mur op at stå

Borgmesteren tror på, at der under de nuværende budgetforhandlinger findes en løsning med hensyn til Telemurens fremtid. Arkivfoto
Thomas Andresen tager med kyshånd imod forslag til, hvordan der kan findes penge til at genrejse Telemuren. Men han er fortrøstningsfuld og tror på, der findes en løsning under de aktuelle budgetforhandlinger.

Aabenraa: Folk er mere end velkommen til at byde ind med forslag til, hvordan der kan findes penge til at få Telemuren op at stå på ny.

Sådan lyder det fra borgmester Thomas Andresen (V), efter der er kommet forslag om crowdfunding, og Henning Skriver fra byggefirmaet Kraftman har tilbudt sin assistance.

- Hvis der kommer penge fra en indsamling, vil det da være alle tiders. Det kan jeg sagtens se os tage imod, siger han.

Også Henning Skrivers tilbud om at stå for opgaven bliver positivt modtaget på borgmesterkontoret.

- Det skal selvfølgelig i udbud, men hvis det er tilbuddet, så er det da noget, vi skal have kigget nærmere på, siger Thomas Andresen.

Annonce

Den skal nok lande

Han er lige som de øvrige politikere i fuld gang med budgetlægningen, og her er Telemuren også et tema. Så sent som i weekenden udtalte han, at han godt kunne forestille sig en placering ved byens nye kanonbatteri.

- Vi skal have fundet en pragmatisk løsning med hensyn til at få nogle mennesker i spil og få nogle samarbejder op at stå. Det kunne eksempelvis være Billedkunstrådet. Det her kan være anledningen til, at vi igen kigger på, om placeringen ved Arena Aabenraa nu også er den rette, siger Thomas Andresen.

Han er generelt fortrøstningsfuld.

- Jeg tror nu nok, den skal lande på begge ben. På et eller andet tidspunkt skal den mur op at stå. Hvornår og hvordan får vi afklaret i løbet af det her budgetseminar. Det er jeg sikker på, siger Thomas Andresen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aabenraa

Tag bilen til gospelgudstjeneste

Sydjylland For abonnenter

Trods udsigt til blodrødt regnsskabsår: Hotel Koldingfjord satster stort på opgradering af personalet

Annonce