Annonce
Esbjerg

Borgmesteren deltog i cykel-event på sin 44 års fødselsdag

Borgmester Jesper Frost Rasmussen deltog i eventen på sin 44 års fødselsdag og var dermed med til at køre over tre millioner kroner ind til Ribe-Esbjerg HH. Til højre ses Johnny Nim, som alene tegnede sig for 1,4 millioner takket være sine talrige sponsorer. Foto: John Randeris
Jesper Frost Rasmussen var med til at køre over tre millioner kroner ind til Ribe-Esbjerg HH. Bestyrelsesmedlem Johnny Nim tegnede sig alene for de 1.493.529 kroner.

Esbjerg: Borgmester Jesper Frost Rasmussen (V) fejrede onsdag aften sin 44 års fødselsdag ved at deltage i Ribe-Esbjerg HH & Skjern Bank Spinning Grandprix i Carlsberg Loungen før mødet mellem Ribe-Esbjerg og Skjern Håndbold i ligaen.

På håndboldbanen blev hjemmeholdet udspillet på kryds og tværs og tabte med hele 19-33 for øjnene af 3.189 tilskuere, men selve spinningen blev en kæmpemæssig succesoplevelse.

Eventen indbragte nemlig klubben 3.023.556 kroner til klubkassen, hvilket er en slags uofficiel dansk rekord for sådan et arrangement. Ribe-Esbjerg HH havde også selv den tidligere rekord – sat sidste år med 2.022.725 kroner.

Jesper Frost Rasmussen havde rigtig mange ”gæster” med til sin fødselsdag, idet ikke færre end 1.279 deltog i spisningen før kampen. 870 af dem var placeret i Carlsberg Loungen, 380 i Energy Loungen og resten på en repos på 3. sal. De nød en buffet fra Den Røde Okse, mens Slagter Theilgaard var kødleverandør, Bjørn K. Erhverv grøntleverandør, GuldBageren brødleverandør og Andrupvin.DK vinleverandør.

I alt 20 ryttere på 19 cykler deltog i cykel-eventen i Carlsberg Loungen som optakt til håndboldkampen mellem Ribe-Esbjerg HH og Skjern. Foto: John Randeris

Imponerende opbakning

Med de over tre millioner kroner nåede Ribe-Esbjerg HH det mål, som bestyrelsesmedlem Johnny Nim havde sat sig, og han bidrog i høj grad til det flotte resultat ved alene at cykle 1.493.529 kroner hjem. I alt 20 ryttere stillede op på 19 cykler, idet der var to ryttere med på en cykel i den time, spinningen varede, nemlig fra klokken 18.30 til 19.30, hvor alle deltagere fik sved på panden.

- Det var en sjov og interessant måde at holde fødselsdag på, og jeg er virkelig imponeret over den opbakning klubben har fået ved arrangementet, sagde Jesper Frost Rasmussen efter de fysiske strabadser.

Jesper Frost leverede i øvrigt en meget fin præstation. Han tilbagelagde 51,3 kilometer og bidrog med 134.250 kroner til klubkassen.

Malermester Sven Klinkert var ligesom sidste år den rytter, som kørte længst med 55,6 kilometer. Det indbragte 73.000 kroner.

Annonce
Esbjerg For abonnenter

Østerby-barnet fik kommunal toppost: Jørn Henriksen stopper efter 15 år som direktør for Børn & Kultur

Danmark

Tirsdagens coronatal: 155 nye smittede - 15 færre indlagte

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Annonce
Annonce
Annonce
Aabenraa

Landmænd udnytter ukrainske ansatte: Betal jeres løn tilbage eller forsvind

Varde For abonnenter

Omstridt praksis stopper øjeblikkeligt: Slut med private varekøb på fællesantennens regning

Esbjerg

Rundbarbering af rundkørsel: Det kræver en god forklaring

Sønderborg

Se video og billeder: Dronning Margrethe er ankommet til Sønderborg

Sydjylland For abonnenter

Nu er leder fratrådt: Psykisk syg patient deltog i jobsamtaler i strid med reglerne

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

EfB

Mathias Kristensen om sine fem seniorår med nedrykninger, bronzemedalje og 12 cheftrænere: - Det er helt til grin, at det har været så kaotisk

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Kolding

23-årig fik sit seks måneder gamle barn fjernet og hængte socialrådgiver ud på Facebook: Nu er hun dømt for chikane

Varde

Hun ville vise rektor, at han tog fejl: Christel blev smidt ud fra Varde Gymnasium – I Esbjerg fik hun en ekstra chance, og tirsdag blev hun student

Haderslev

Kvinde bremsede for gæs på Omkørselsvejen og endte i trafikuheld

Sønderborg For abonnenter

Endnu et sort år for Niko-Servodan: Men lyset er på vej tilbage

Vejen

Pendler frygter regionalbusser bliver næste sparemål: - Vi kan blive tvunget til at have to biler

Annonce