Annonce
Esbjerg

Borgmesteren deltog i cykel-event på sin 44 års fødselsdag

Borgmester Jesper Frost Rasmussen deltog i eventen på sin 44 års fødselsdag og var dermed med til at køre over tre millioner kroner ind til Ribe-Esbjerg HH. Til højre ses Johnny Nim, som alene tegnede sig for 1,4 millioner takket være sine talrige sponsorer. Foto: John Randeris
Jesper Frost Rasmussen var med til at køre over tre millioner kroner ind til Ribe-Esbjerg HH. Bestyrelsesmedlem Johnny Nim tegnede sig alene for de 1.493.529 kroner.
Annonce

Esbjerg: Borgmester Jesper Frost Rasmussen (V) fejrede onsdag aften sin 44 års fødselsdag ved at deltage i Ribe-Esbjerg HH & Skjern Bank Spinning Grandprix i Carlsberg Loungen før mødet mellem Ribe-Esbjerg og Skjern Håndbold i ligaen.

På håndboldbanen blev hjemmeholdet udspillet på kryds og tværs og tabte med hele 19-33 for øjnene af 3.189 tilskuere, men selve spinningen blev en kæmpemæssig succesoplevelse.

Eventen indbragte nemlig klubben 3.023.556 kroner til klubkassen, hvilket er en slags uofficiel dansk rekord for sådan et arrangement. Ribe-Esbjerg HH havde også selv den tidligere rekord – sat sidste år med 2.022.725 kroner.

Jesper Frost Rasmussen havde rigtig mange ”gæster” med til sin fødselsdag, idet ikke færre end 1.279 deltog i spisningen før kampen. 870 af dem var placeret i Carlsberg Loungen, 380 i Energy Loungen og resten på en repos på 3. sal. De nød en buffet fra Den Røde Okse, mens Slagter Theilgaard var kødleverandør, Bjørn K. Erhverv grøntleverandør, GuldBageren brødleverandør og Andrupvin.DK vinleverandør.

I alt 20 ryttere på 19 cykler deltog i cykel-eventen i Carlsberg Loungen som optakt til håndboldkampen mellem Ribe-Esbjerg HH og Skjern. Foto: John Randeris
Annonce

Imponerende opbakning

Med de over tre millioner kroner nåede Ribe-Esbjerg HH det mål, som bestyrelsesmedlem Johnny Nim havde sat sig, og han bidrog i høj grad til det flotte resultat ved alene at cykle 1.493.529 kroner hjem. I alt 20 ryttere stillede op på 19 cykler, idet der var to ryttere med på en cykel i den time, spinningen varede, nemlig fra klokken 18.30 til 19.30, hvor alle deltagere fik sved på panden.

- Det var en sjov og interessant måde at holde fødselsdag på, og jeg er virkelig imponeret over den opbakning klubben har fået ved arrangementet, sagde Jesper Frost Rasmussen efter de fysiske strabadser.

Jesper Frost leverede i øvrigt en meget fin præstation. Han tilbagelagde 51,3 kilometer og bidrog med 134.250 kroner til klubkassen.

Malermester Sven Klinkert var ligesom sidste år den rytter, som kørte længst med 55,6 kilometer. Det indbragte 73.000 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Kæmpe smitteudbrud på populær Aarhus-bar - Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

Kolding For abonnenter

Forældre frifundet for vold mod deres syv-årige sønner: Det er en misforståelse

Annonce