Annonce
Sønderborg

Borgmesteren: Det er et svinsk og uværdigt angreb

Erik Lauritzen: - Det er uværdigt, og jeg troede faktisk, vi var forbi den slags i byrådet. Det er vi åbenbart ikke. Arkivfoto: Claus Thorsted
Borgmester Erik Lauritzen (S) kalder det "under lavmålet", når Stefan Lydal (DF) og Peter Hansen (V) sender en bredside af kritik mod borgmesteren og tidligere S-borgmester i Gråsten, Bendt Olesen for at give særlige fordele til IP-Nordics stiftere.
Annonce

Borgmester Erik Lauritzen (S) er både skuffet og vred over den bredside af angreb fra Peter Hansen og Stefan Lydal.

- Det er uværdigt, når Peter Hansen og Stefan Lydal på den svinske måde falder så dybt. Det er under lavmålet, hvad Peter Hansen siger - og som Stefan Lydal nu igen følger med på. Bendt Olesen har deltaget i et indledende møde, ja. Men han har ikke været med til andre møder. Det ved de jo ikke, men det ved jeg, siger Erik Lauritzen.

Han ser ikke mindst DFs og Venstres angreb som et angreb rettet mod ham og den måde, han forvalter sin job som borgmester på.

- Det er jo i den grad en kritik, der også er rettet mod mig. Det føler jeg mig pikeret over, og det er jeg skuffet over. Det tegner ikke godt for det fremtidige samarbejde. Hvis man tror, at jeg efter syv år som borgmester lader mig styre af Bendt Olesen, der var borgmester engang for 15 år siden, så er det forkert og nedladende overfor mig. Det er simpelthen så urimeligt. Men Peter Hansen og Lydal nedgør jo også vores medarbejderes arbejde i forvaltningen. Det er rystende. Det er ikke værdigt, at Peter Hansen trækker sin personlige konflikt med Ginnerskov og Thorben G. Jensen ind i byrådssalen.

- At de så også vil bringe Bendt Olesen i miskredit velvidende, at han har deltaget i et møde - et indledende møde. Ja, det er også under lavmålet. Jeg har ikke på noget tidspunkt rådført mig med Bendt Olesen om den her sag. Jeg taler med ham engang imellem, men det er om partipolitiske emner og ikke politiske sager, siger Erik Lauritzen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

Trængte hoteller og campingindehaver raser over omstridt overnatningskrav: - Det er for let at snyde

Annonce