Annonce
Læserbrev

Borgmesteren og den udsatte..!!

Læserbrev: Før coronakrisen tog byrådet i Kolding den for dem meget svære beslutning om at splitte to dejlige fællesskaber fra hinanden. Folkekøkkenet og Regnbuen i Kolding.

Jeg synes bare, det er ærgerligt, trælst, og ikke mindst er med til og gøre uligheden endnu større, end den har været tidligere i vores by eller samfund! Tak til Mette Voss (SF) for det gode indslag i JydskeVestkysten forleden, og tak til Hanne Dam (A), Enhedslisten og resten af SF, som trods alt valgte at stemme imod dette dræbende spareforslag, der desværre blev vedtaget af resten af byrådet i Kolding!

Jeg sidder for øvrigt og hører sangen “I kan ikke slå os ihjel - vi er en del af jer selv..”, og jeg håber inderligt, at vi kommer stærkt igen og finder vores gamle og trygge pladser igen. Jeg savner sgu alt det gamle, og personligt oplever jeg også selv konsekvenserne efter først sparekniven og nu coronakrisen.

Husk, vi kan være svage sammen - men har bevist, at vi også kan være stærke sammen. Mon ikke det nok skal lykkes? Tak til personale og frivillige.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Voldsom bilbrand vækkede beboere

Erhverv

Klar melding: Tyskland byder inden for hos Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce