Annonce
Haderslev

Borgmesterens sidste kur bliver digital

Haderslev Kommune og Haderslev Erhvervsråd har gennem mange år haft tradition for at holde nytårskur. Det har været mange forskellige. I 2019 var der nytårskur i is-arenaen i Vojens med hundredvis af deltagere. I år er H. P. Geil vært foran computeren. Nytårskuren bliver nemlig digital - hjemmefra på grund af corona. Arkivfoto: Jacob Schultz
Knap 200 har tilmeldt sig Haderslev Kommune og Haderslev Erhvervsråds traditionsrige nytårskur torsdag eftermiddag. Det bliver sammen, men hver for sig, at der til sidst skåles.
Annonce

Erhverv: Normalt giver borgmesteren og kommunaldirektøren et håndtryk ved indgangen. Og normalt bliver der også skålet og hilst godt nytår, lige som der bliver sunget og spist pindemadder.

I år er alt dog ikke som det plejer, når Haderslev Kommune og Haderslev Erhvervsråd holder den traditionsrige nytårskur. Kuren foregår digitalt. Onsdag formiddag holdt borgmester H. P. Geil (V) og formanden for erhvervsrådet, Johan Schmidt, derfor generalprøve.

- For det skal jo ikke bare være to mænd, der står og holder tale, siger H. P. Geil, der for sidste gang som borgmester ellers havde glædet sig til at byde velkommen og hygge med repræsentanter for erhvervslivet og samarbejdspartnere.


Jeg har strittet imod længe. For det er jo sidste gang for mig som borgmester, men det var dette eller intet.

H. P. Geil (V), borgmester


- Jeg har strittet imod længe. For det er jo sidste gang for mig som borgmester, men det var dette eller intet, forklarer H. P. Geil.

Det bliver derfor via computeren, at han kommer til at skåle til og med de lige knap 200, som har tilmeldt sig dette års nytårskur, som deltagerne frem til den 31. december havde mulighed for at tilmelde sig.

Annonce

Champagne til afhentning

Via et link kan de torsdag klokken 16 klikke sig ind og høre både taler, se smukke billeder fra Haderslev Kommune og få musikalsk underholdning. Til sidst er det planen, at alle skåler sammen.

Der er nemlig en flaske champagne og to stykker kransekage til hver deltager, som kan afhentes hos HER.

- Og så skåler vi til sidst alle sammen og er på den måde sammen, men hver for sig, siger H. P. Geil.

- Det var dette eller intet, men jeg har ellers strittet imod til

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Problemer med Venstres online-afstemning: Jørgen fik ikke chancen for at stemme på Line

Erhverv For abonnenter

Familievirksomhed lever af at lave lyd og lys til store arrangementer: Sådan lykkedes det at lave overskud trods corona-nedlukning

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Sønderjyske Fodbold

Første vintertransfer er på plads: SønderjyskE henter svensk forsvarsspiller

Annonce