Annonce
Tønder

Borgmesterkandidat vil med til gruppemøder: - Jeg skal ind i maskinrummet

Martin Iversen, Venstres spidskandidat ved næste kommunalvalg, ønsker en plads ved gruppemøderne på et tidspunkt før valget. Foto: Annett Bruhn
Martin Iversen, Venstres borgmesterkandidat frem mod næste valg, ønsker at deltage i partiets gruppemøder inden valget. Og han ønsker at samarbejde.
Annonce

Tønder: Inde eller ude? Valget af Martin Iversen som Venstres borgmesterkandidat rejste blandt andet spørgsmålet om, hvorvidt han skal være med til partiets gruppemøder. Internt i partiet er der delte holdninger, men hovedpersonen selv er klar i mælet.

Han ønsker en plads ved gruppemøderne - senest engang næste år.

- Jeg skal ind i maskinrummet simpelthen, fortæller han.

- Nu skal den frustration, som ligger hos de få, lægge sig. Og når den frustration har lagt sig, så er det gruppen, der skal tage stilling til, hvornår de gerne vil have mig ind, fortæller Martin Iversen.

Annonce

Oplæring

Han peger på, at han har brug for en stærk gruppe, hvor nogle af de garvede kræfter kan lære ham op.

- Det er med dyb ydmyghed, jeg tager den her opgave. Fordi det her bliver ikke en nem opgave, fortæller Martin Iversen.

Han vil vente med at forholde sig til et scenarie, hvor gruppen måtte sige nej til hans deltagelse.

- Det må vi så tage til den tid. Det tror jeg ikke på, siger han.

Annonce

Mødes med formænd

I den kommende tid begynder Martin Iversen arbejdet frem mod næste valg. Han vil først mødes med partiets 15 vælgerforeningsformænd og forretningsudvalget og derefter med Venstres byrådsgruppe.

- Alle bliver inviteret. Jeg har lagt det der fnidder bag ved mig. Og den frustration, der er, den skal vi også have lagt bag os, siger Martin Iversen.


Det er med dyb ydmyghed, jeg tager den her opgave.

Martin Iversen, spidskandidat for Venstre ved valget i 2021


Han er også klar til at samarbejde med borgmester Henrik Frandsen, som han slog i afstemningen om at blive partiets spidskandidat.

- Det her skal jo ikke være personfnidderier. Det her er et parti, og det er partiet, det drejer sig om. Jeg er af den støbning, at hvis der er foretaget et valg, så skal vi rette ind efter det. Og det vil jeg også gøre til en hver tid. Det er ikke mig eller Henrik, det drejer sig om - det er partiet, og det er Tønder Kommune, det drejer sig om, siger Martin Iversen.

Han har en plan, når han i den kommende tid mødes med formændene for de lokale vælgerforeninger og forretningsudvalget.

- Så skal jeg ikke kun tale, jeg skal lytte, siger spidskandidaten, der også er klar til at svare på de spørgsmål, der måtte komme.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
EM I HÅNDBOLD For abonnenter

Det nye omdrejningspunkt: Vejen ind i varmen har været lang, træls og bumlet

Annonce