Annonce
Erhverv

Boutique Mary i Bramming er lukket

Døren forbliver lukket og låst. Kæden bag Boutique Mary er gået konkurs. Foto: Martin Wilde
Det rammer tøjbutikken Boutique Mary i Nørregade i Bramming, at selskabet bag dametøjskæden er gået konkurs. Butikken lukkede i forbindelse med coronakrisen, og åbner ikke op igen.

Bramming: Døren er låst og lyset er slukket.

Siden statsminister Mette Frederiksen lukkede Danmark ned for nogle uger siden, har Boutique Mary i Nørregade i Bramming været lukket, ligesom flere andre af Brammings butikker har været det.

Men når coronakrisen er overstået, åbner butikken ikke igen.

Mandag 30. marts blev selskabet bag Boutique Mary, Selskabet af 27. marts 2020 ApS, nemlig erklæret konkurs ved Retten i Kolding, da kædens hovedkontor har hjemme i Vamdrup.

Som kurator er udpeget advokat Jan Bruun Jørgensen fra Kolding, og ifølge den nu tidligere direktør Mads Holm Zink er coronakrisen årsag til konkursen.

Det skriver han i et brev til kreditorerne i Mary Retail ApS – som indtil en navneændring i fredags var navnet på selskabet bag Boutique Mary.

Annonce

Landsdækkende kæde

Ved konkursen fandtes der Boutique Mary-butikker i Assens, Bramming. Brædstrup, Frederikssund, Faaborg, Give, Grindsted, Hobro, Holbæk, Horsens, Odder, Odense, Sorø, Stenløse, Svendborg, Vejle, Vemb, Aabenraa og Aars.

Hovedkontoret lå til sidst i en tidligere butik i Vamdrup ved Kolding.

Butikken i Bramming åbnede den 18. maj 2017.

Corona får skylden

- Mary havde ellers fået en god start på 2020 og havde for godt tre uger siden fået en investor på banen, som skulle sikre likviditeten og dermed være med til at skabe en spændende fremtid for kæden. Desværre skulle Corona ændre på det. Fra den ene dag til den anden var det en helt anden case, vi kiggede ind i uden nogen form for omsætning,” lyder det i brevet, som er underskrevet af selskabets tre bestyrelsesmedlemmer, bestyrelsesformand René Toft Kristensen, Claus Holm Zink og den nu tidligere direktør Mads Holm Zink.

Kæden bag Boutique Mary har de senere år kørt en ekspansiv politik. Således købte Boutique Mary sidste år flere Solo-butikker, efter selskabet bag Solo-butikkerne gik konkurs. Ved konkursen mandag var der 19 Boutique Mary-butikker fordelt rundt i Danmark.

Butikken i Bramming nåede at holde åbent i næsten tre år. Den åbnede den 18. maj 2017.

Dengang var han glad, Boutique Marys direktør Mads Zink, da han åbnede butikken i Bramming i maj 2017. Nu er kæden bag Boutique Mary gået konkurs. Arkivfoto: Ivan Møbjerg
Døren forbliver lukket og låst. Kæden bag Boutique Mary er gået konkurs. Foto: Martin Wilde
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce