Annonce
Erhverv

Bowling-butik har fået godt fat trods corona

Palle Thomsen og Brett Bendtsen åbnede Din BowlingShop sammen midt under Corona, og nu har de så rundet en milepæl. Shoppen kan nemlig i denne måned fejre et års fødselsdag. Foto: Din BowlingShop.
Mens bowlingen har stået stille i dele af 2020 på grund af covid-19, åbnede Palle Thomsen og Brett Bendtsen Vejen Kommunes eneste bowling-butik.

Brørup: Din Bowlingshop åbende sidste forår under coronanedlukningen, men alligevel er det gået godt med butikken, hvor man kan finde bowlingudstyr på hylderne.

Din Bowlingshop

Din Bowlingshop slog dørene op for første gang i april 2020.

Shoppens normale åbningstider er mandag og tirsdag fra kl. 17 til 21. Andre dage og tider efter aftale.

Din Bowlingshop har ligeledes en online hjemmeside med kugler, sko og tilbehør.

Udover onlineshoppen så holder butiken også åben efter aftale, så spillerne kan få udstyret i orden, inden bowlingsæsonen starter op igen.

- Vi er utrolig stolte og glade over den måde, som vores kunder har taget imod os på. Der har været stor interesse for vores webshop, og på det første år har vi virkelig kunnet mærke, at der er et marked for vores koncept, fortæller medindehaver Palle Thomsen.

Annonce

Rutine bag projektet

Bag shoppen gemmer der sig da også to rutinerede herrer, der ved, hvad de taler om, når det kommer til bowling.

Palle Thomsen har bowlet i mere end 20 år i den lokale bowlingklub Sydjysk Bowlingteam heraf cirka 10 år i ligaen, der er Danmarks højeste rangerende række. Han har arbejdet med bowlingbanerne på Søgården Brørup i 16 år - de seneste 13 år som indehaver.

Brett Bendtsen har bowlet i over 25 år blandt andet på Sydjysk Bowlingteams ligahold. Han har stor interesse for og erfaring med olieprofiler, kugler og bowlingudstyr bl.a. fra sit arbejde i flere bowlingcentre i det jyske.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Billund For abonnenter

Legolands teknikere ordner alt fra videoovervågning til årets nyeste forlystelser: - Det er ligesom at få noget fra Ikea

Annonce