Annonce
Sport

Brøndby skal på jagt efter ny hovedsponsor

Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Arbejdernes Landsbank stopper som hovedsponsor i Brøndby ved årsskiftet, når aftalen udløber.

Brøndby skal finde en ny hovedsponsor.

Samme dag, som klubben solgte topscorer Kamil Wilczek, har Arbejdernes Landsbank valgt at stoppe som hovedsponsor ved årets udgang.

Her udløber den nuværende hovedsponsoraftale, der blev indgået i 2017 med en længde på fire år.

Fra 2021 skal der findes en anden sponsor til at pryde brystkassen på Brøndby-spillerne.

Samarbejdet tæller også et sponsorat af Brøndby e-sport, og derudover er Arbejdernes Landsbank også en fast bestanddel af klubbens fanzone.

Mens hovedsponsoraftalen udløber 31. december 2020, vil banken fortsætte sit engagement på et mindre niveau.

- Vi har opnået meget sammen, og nu mener vi, tiden er kommet til, at nogle andre skal være med til at løfte Brøndby IF endnu videre.

- Vi glæder os til at fortsætte som en mindre, men stadig meget aktiv partner, siger Peter Froulund, branding- og kommunikationsdirektør i Arbejdernes Landsbank.

Ritzau forsøgte uden held tirsdag at få en kommentar fra Brøndby-direktør Ole Palmå, men til klubbens hjemmeside fortæller han, at klubben skal ud at finde en ny hovedsponsor fra 2021 og frem.

- Vi ser frem til at udforske og finde det helt rette partnerskab, siger Ole Palmå til klubbens hjemmeside.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Stor ståhej for ingen krænkelse

Det er fastelavnstid og dermed højsæson for det at klæde sig ud, og hvis du tror, at det er sjov og ballade, har du sovet i timen. Udklædning tager man ikke let på i dag. Der er vildt mange hensyn, der skal tages. En god udklædning skal ikke bare være flot, sjov, vellignende eller godt tænkt. Den skal være politisk korrekt. Ve dig, hvis du begår en fejl. TV2-vært Mette Helena Rasmussen, mest kendt fra programmet Nybyggerne, tog et muslimsk tørklæde på og lagde et billede af sig selv på Instagram. Klar til fest. Så stod hun ellers for skud. Som var hun selve tønden til en fastelavnsfest, haglede slagene ned over hende. Hun blev kaldt racist. Hun blev kaldt dum. Hun skyndte sig at undskylde. Det er den typiske reaktion i sådanne sager. En hurtig undskyldning. Det var også sådan Canadas premierminister, Justin Trudeau, i efteråret, krisehåndterede, da et gammelt billede fra en udklædningsfest i 2001 dukkede op. Det viste ham som Aladdin med ansigtet malet brunt. Undskyld. Undskyld. At man tyr til undskyldning og tilbagetog, når uvejret rejser sig, er forståeligt. Kritikken er ofte overvældende, og stemplet Racist er voldsomt. Det ville dog være befriende om nogen turde møde larmen med et: Ti dog stille. Det er så uhyre let at blive krænket, og mange lever tilsyneladende deres digitale liv i en evig på jagt på sager, der kan stimulere raseriet, og det var lige præcis en sådan gruppe tapre netsoldater, som for i flint i kommentarsporet, da Mette Helena Rasmussen havde lagt sit billede på nettet. Programmet ”Kulturen på P1” undersøgte sagen, talte med en række muslimske kvinder – ikke en var provokeret eller krænket. Alle var derimod forbløffede over hele affæren. Det vil tynde så dejligt ud i krænkelsesdebatterne, hvis vi hver især nøjes med at blive krænket på egne vegne. Føler vi os alligevel draget til at tage en minoritet i forsvar, det behov kan opstå, vil det klæde engagementet, om vi sikrer os, at vores hjælp og indsats faktisk er efterspurgt af dem, vi har tænkt os at agere talsmænd for. Og er den ikke det: Så ti dog stille.

Kolding For abonnenter

Venstre solo om at fastholde udskældt besparelse på ældre

Annonce