Annonce
forside

Brørup cykler videre til foråret

Jesper Schulz fortalte ved BCK?s cykelafslutning om sine foreløbige to år som ung professionel cykelrytter. Privatfoto

Brørup: Hos Brørup Cykelklub har man holdt cykelafslutning i Foreningshuset i Brørup-Hallerne. Klubben havde i den anledning inviteret Jesper Schulz, der er bor i Rødding, til at fortælle om tilværelsen som ung professionel cykelrytter. Jesper Schulz har kørt som professionel i nu to hele sæsoner. Sidste sæson kørte han for Team Almeborg-Bornholm, mens han i år har kørt for ColoQuick Cult. Næste år skal han køre for Bjarne Riis-holdet Team Virtu Cycling.Jesper Schulz fortalte om sin træning og om, hvordan man som ung cykelrytter skal prøve at gebærde sig blandt alle de øvrige meget ambitiøse cykelryttere, der findes i Danmark, men også internationalt. Jesper fik sit gennembrud allerede som ungdomsrytter, da han som 18-årlig kom på det danske juniorlandshold (U19). Efterfølgende er han også kommet på det danske ungdomslandshold (U23).I løbet af selve cykelsæsonen består en almindelig træningsdag ofte af cirka fem timers landevejskørsel.

Ved cykelafslutningen blev kommende større arrangementer for den kommende sæson også omtalt. Det traditionsrige Parløbet, som har været afholdt om foråret i de sidste mange år, vil også til næste år blive holdt lørdag den 21. april. Brørup Cykelklubs medlemmer kan også se frem til en tur i september til området øst for Trento i Norditalien i september måned næste år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce