Annonce
forside

Brørup gik ned efter god start

BRØRUP/GESTEN: Der var kun spillet 11 minutter, da Brørup bragte sig foran med 1-0 i den vigtige bundkamp mod Gesten.

Dermed fik hjemmeholdet den bedst tænkelige start, og holdet kunne dog også holde føringen frem til pausen. I 2. halvleg var det som om, at Gesten havde de fleste ressourcer, og allerede fire minutter efter pausen blev der udlignet. Det var som om, at det knækkede Brørup, og Gesten fik mere og mere overtaget. Det blev det til yderligere to scoringer for Gesten, som med de tre point fortsat slås for at undgå den tredjesidsteplads i rækken, som kan betyde nedrykning.

Omvendt ser det svært ud for Brørup at klare skærene i serie 4.

Brørup GF - Gesten IF 1-3 (1-0).

Fodbold, serie 4. Mål: 1-0 Mikkel Hvass Christensen (11.), 1-1 Kim Mogensen (49.), 1-2 Nicolai Oliver Pedersen (57.), 1-3 Ronni Grünzig (90.).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce