Annonce
Vejen

Brørup Rotary Klub indbyder til julekoncert med Trine Gadeberg

På søndag indbyder Brørup Rotary Klub til julekoncert med Trine Gadeberg. Foto: Lasse Brønnum Brønsholt
Trine Gadeberg begyndte sin karriere i sin fars skolekor i Holsted. På søndag er hun aktuel i Johanneskirken i Brørup.
Annonce

Brørup: På søndag har Brørup Rotary Klub sat alle sejl til en julekoncert i Johanneskirken i Brørup. Her kommer nemlig sangerinde og skuespiller Trine Gadeberg for at synge julen ind. Dørene åbnes kl. 19, og der er fortsat ledige pladser i kirken, der kan rumme ca 250 mennesker.

De seneste tre år har Brørup Rotary Klub stået bag en stor årlige koncert med Anne-Mette Elten, Marie Carmen Koppel og Kurt Ravn, så koncerten den 24. november lægger sig i rækken af top-kunstnere, der om nogen kan synge julen ind i Johannes Kirken.

Og juleunderholdning er nærmest Trine Gadebergs "hjemmebane", idet hun jo bl.a. er kendt for sin medvirken som "Pyt" i tv "Nissernes Ø" og utallige julekoncerter.

Billetter til forestillingen kan købes i SuperBrugsen i Brørup eller ved henvendelse til Peter Ravn på tlf. 2014 9632.

Annonce

Den lokale pige

Trine Gadeberg voksede op i Holsted By, hvor hendes far, Poul Jørn Gadeberg var lærer på Højmarkskolen. Han er dog meget mere kendt som chef af Højmarkskolens Kor, som han var leder af gennem 36 år.

Det var her i koret, Trine Gadeberg fik sangen ind med modermælken. Skolekoret var i en årrække blandt Danmarks bedste kor. År efter år kom koret ind på en af de øverste pladser i Danmarks Radios daværende konkurrence Sangerdysten for juniorkor.

Gennem årene var hun med på mange af korets udlandsrejser bl.a. til USA. Da koret var på dets sidste rejste i 2002 til netop Amerika, var Trine Gadeberg blevet både vokser og mor, men stødte til, da koret var nået til i den lille danskerby Danneborg i Nebraska.

De, der var til stede, vil aldrig glemme hende synge "I Danmark er jeg født" ved en grillaften på den lokale brandstation. I det hele taget blev rejsen en meget gribende oplevelse, da et af kormedlemmerne blev syg og indlagt på hospital. Hun døde få måneder senere. Højmarkskolens Kor sang i kirken ved begravelsen, hvor Trine Gadeberg også var til stede.

Annonce

Fakta

Koncerten med Trine Gadeberg i Johannskirken i Brørup foregår nu på søndag den 24. november klokken 19.30. Dørene åbnes en halv time før.

Der er plads til 250 i kirken og der er stadig 30 – 40 billetter til salg a 200 kroner pr. stk. Ring til Peter Ravn på nummer 20 14 96 32.

Overskuddet for aftenen doneres til nyt børnehospice på Djursland.

De sidste tre år har Brørup Rotary Klub haft koncerter med Ann-Mette Elten, Marie Carmen Koppel og Kurt Ravn.

- Vi glæder os til at lytte til Trines fantastiske stemme, understreger Ejvind Okholm fra klubben

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

Efter brutalt corona-knæk blomstrer turistbranchen igen: Udlejere jubler over reddet og forlænget højsæson

Esbjerg

Hverdagen

Annonce