Annonce
Esbjerg

Braithwaite og hans onkel vil skabe 100.000 ejendomsmillionærer i USA

Martin Braithwaite og hans onkel Philip Michael investerer kraftigt i ejendomsmarkedet i USA. Nu siger onklen til det anerkendte amerikanske erhvervsmedie Forbes, at de med et nyt initiativ vil skabe 100.000 nye ejendomsmillionærer blandt førstegangs investorer i USA. Foto: Philip Michael
Sammen med sin onkel Philip Michael er Martin Braithwaite ved at opbygge en pæn ejendomsportefølje i USA. Nu er onklen initiativtager til en introduktion på Nasdaq-børsen, som med såkaldte microinvestering skal være med til at hjælpe minoriteter ind på ejendomsinvesteringsmarkedet.
Annonce

Esbjerg: Den esbjergensiske fodboldspiller Martin Braithwaite kom på alles læber, da han i februar i år ud af det blå lavede en drømmetransfer og skiftede til en af verdens mægtigste fodboldklubber, FC Barcelona.

Men faktisk er den 29-årige landholdspiller også ved at slå sit navn som sportskendis fast i USA – men i en helt anden branche og boldgade.

JydskeVestkysten beskrev tilbage i 2017, hvordan Braithwaite sammen med sin i New York-bosiddende onkel, Philip Michael, 36 år, havde ambitioner om at udvikle en fælles familiefunderet ejendomsforretning med mål om at komme til at eje en vaskeægte skyskraber.


Vi ønsker at inspirere og hjælpe med at skabe nye millionærer.

Philip Michael til erhvervsmediet Forbes


Siden har deres amerikanske ejendomsforretning, som onkel Philip administrerer fra New York, udviklet sig yderligere. De har således investeret kraftigt i ejendomme i byer som New York og Philadelphia, hvor de foreløbigt har købt fire grunde og vil udvikle 226 lejemål. Når alle fire projekter er færdigbygget, vil ejendomsporteføljen have en værdi af 57 millioner dollar, svarende til omkring 400 millioner kroner.

Annonce

Til inspiration

Alle lejemål indrettes med skandinavisk design og er målrettet studerende og nyuddannede, men Martin Braithwaite og Philip Michael vil også gerne hjælpe mennesker, som i dag ikke er repræsenteret indenfor ejendomsinvesteringer.

- Vi ønsker at inspirere og hjælpe med at skabe nye millionærer, er Philip Michael citeret for i store og anerkendte amerikanske medier som CNBC og Forbes.

Temple i Philadelphia er den første fuldt teknologidrevne boligkompleks for studerende i byen. Visualisering: Philip Michael

Han oplyser videre her, at man ønsker at slå sig sammen med 100.000 underrepræsenterede investorer, som alle vil eje et stykke af ejendommene – med underrepræsenterede investorer menes minoriteter i USA, som er lavest i det økonomiske hierarki i USA, herunder eksempelvis førstegangsinvestorer og sorte.

Til formålet har Philip Michael anmodet om en børsnotering af fast ejendom til 50 millioner dollar, hvor førstegangsinvestorerne gennem en app-baseret markedstjenesteplatform koblet på Nasdaq nemt og forholdsvis billigt kan komme med.

Martin Braithwaite og Philip Michaels aktiviteter er blevet bemærket og omtalt i flere anerkendte amerikanske medier.

Der er tale om en slags mircoinvestering, og ifølge Philip Michael er noteringen allerede en kæmpe succes med flere end 800 aktive førstegangsinvestorer, og inden for kort tid vurderer Michael, at man ender på mere end en million dollar.

For den samlede ejendomsforretning er målet ifølge Philip Michael at runde en aktivmasse på en milliard dollar inden for få år.

Philip Michael på et billeder taget tidligere i år, hvor et af byggerierne er gået i gang. Foto: Philip Michael

Om Philip Michael

  • Martin Braithwaites onkel, Philip Michael, også oprindeligt fra Esbjerg, er i sig selv en opsigtsvækkende historie. Han kom i 2014 til USA uden meget på lommen.
  • Først landede han et job som studievært på et bokseprogram på radiokanalen SiriusXM, og siden førte journalistkarrieren ham forbi et fast job på ejendomsmediet Bisnow Media. Her sparede han op til sin første ejendomsinvestering, der blev finansieret gennem hans nystiftede virksomhed New York Equity Group.
  • Efter de første erfaringer med ejendomsinvesteringer, besluttede han sig for at kaste sig over opførsler af ejendomme, og det var her, Martin Braithwaite er kommet ind i billedet som forretningspartner.
  • Philip Michael er desuden forfatter, klummeskribent hos Forbes og stifter af det digitale medie Wealthlab, der ikke bare leverer artikler og gode råd til iværksættere og ejendomsinvestorer, men også skaber begivenheder, hvor folk kan skabe sig et netværk.
  • Philip Michael stiftet Venturelab, der investerer i nystartede virksomheder.
Philip Michael bosatte sig for efterhånden mange år siden i New York og har gjort det godt. Privatfoto
Denne høje beboelsesejendom er også en del af den fremtidige portefølje hos Braithwaite og Philip Michael. Visualisering: Philip Michael
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Selvfølgelig er der magtkamp i DF

Kolding

Smittetrykket stiger fortsat: Kolding overhaler Vejle målt på antallet af nye corona-smittede

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce