Annonce
Sport

Bramming B jagter sejr mod bundholdet

Mikkel Nikolajsen er tilbage på midtbanen hos Bramming Boldklub, efter han sad over med karantæne, da brammingenserne tabte 3-1 til Ringkøbing IF. Arkivfoto: Lars Johansen.

Bramming: Ovenpå 3-1 nederlaget til det ubesejrede tophold fra Ringkøbing jagter Bramming Boldklub nu en sejr, når bundholdet fra Spjald IF kommer på besøg.

Med en sejr kan brammingenserne faktisk spille sig ind i topstriden, samtidig med at de kan udbygge afstanden til Spjald på den anden side af nedrykningsstregen til ni point. Så på mange måder vil en sejr lune gevaldigt hos brammingenserne.

- Det er lidt den anden ende af tabellen, men det kan også være en mental udfordring. Vi har stadig en overlevelse, som vi skal have sikret, så vi skal have tre point, siger Bramming-træner Lasse Johansen og fortsætter:

- Jeg regner med, at vi finder indstillingen frem. Vi er et bedre hold - vi skal bare bevise det, men det er vigtigt ikke at undervurdere dem.

Både træner Lasse Johansen og assisterende træner Simon Petersen kan i kampen få comeback efter skadesproblemer, mens Mikkel Nikolajsen også er tilbage efter sin karantæne.

Kampen spilles fredag den 13. september kl. 18.00 på Skjern Bank Arena i Bramming.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];