Annonce
Esbjerg

Bramming-firma ekspanderer: Overtager firma i Århus

Carsten Christensen, som sammen med Allan Krogh ejer firmaet Blue-Tech A/S her ved firmaets domicil i Bramming. Nu ekspanderer firmaet med en afdeling i Risskov ved Århus. Arkivfoto.
Firmaet Blue-Tech A/S, som har hovedsæde i Bramming, har for nylig overtaget firmaet Egå El-Service Aps, som fortsætter som en selvstændig afdeling af Blue-Tech med seks ansatte.

BRAMMING: Hovedsædet ligger i Bramming, men firmaet Blue-Tech A/S har også afdelinger i Esbjerg, Varde og Toftlund. Nu har Blue-Tech A/S også en afdeling i Risskov ved Århus efter, at det for en lille måned siden overtog det konkursramte firma Egå El-Service Aps.

Carsten Christensen, som sammen med Allan Krogh ejer Blue-Tech A/S, oplyser at Blue-Tech med overtagelsen af firmaet i Risskov får yderligere seks medarbejdere - medarbejdere, som fortsætter i Egå El-Service, som bliver en selvstændig afdeling af Blue-Tech A/S.

- Vi overtager et firma, som gik konkurs, fordi de desværre havde nogle kunder, som ikke har betalt deres regninger. Men ellers er der tale om et sundt firma, lyder det fra Carsten Christensen.

Han har sammen med sin makker, Allan Krogh i et stykke tid haft en plan om at skulle have en afdeling i Århus-området. Det har været en del af en bevidst strategi fra Blue-Techs side.

Annonce

Vækst

- Vores strategi er fortsat at udvide, og det ønsker vi at gøre i området på østkysten fra Århus i nord til Aabenraa i syd og i vest fra Esbjerg til Odense i øst. Vi vil vækste både via overtagelser og organisk, og det bliver ved at have en række små selvstændige afdelinger under den fælles administration, som ligger i Bramming, fortæller Carsten Christensen.

Blue-Tech A/S udfører både traditionelt el-arbejde hjemme hos fru Jensen og hr. Hansen og arbejde for erhvervskunder. Inden overtagelsen af firmaet i Risskov lå 90 procent af omsætningen på erhvervskunderne. Men da firmaet i Risskov har rigtig mange privatkunder betyder det nu, at 75 procent af omsætningen vil ligge på erhvervskunder, mens privatkunderne tegner sig for 25 procent af omsætningen.

- Vi udfører opgaver inden for el-installation, industri, ventilation og klimaanlæg samt energirådgivning, så arbejdsmæssigt spænder vi særdeles bredt, understreger Carsten Christensen.

Den hidtidige ejer af firmaet i Risskov, Peter Søndergaard Kristensen fortsætter som afdelingsleder for Blue-Techs nye afdeling i Risskov.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Landmand står i gylle til halsen: Jeg har aldrig oplevet noget lignende

Leder For abonnenter

DR er stadig rigeligt stort

Vi har et enormt stærkt Danmarks Radio, der har rigeligt med ressourcer. Statsradiofonien har ganske vist fra årsskiftet gennemført en række programlukninger som en konsekvens af det seneste medieforlig, men tag ikke fejl: DR er fortsat en stor og velpolstret maskine. Fra at have lidt over fire milliarder tvangsinddrevne licenskroner til rådighed hvert år til at drive den vidt og på nogle områder vildt forgrenede koncern, skal DR fremover klare sig med knap 4 milliarder kroner årligt. Det er uanset synsvinkel fortsat et kæmpestort beløb og sikrer DR og dermed staten en meget dominerende medieposition i Danmark. Der er blevet fyret chefer, der er blevet fyret medarbejdere, der er blevet lukket programmer og såmænd også kanaler. Signalet til DR var fra politikernes side klart. Public service er vigtigt, fokuser på kerneopgaven. Public service kan være svært at få greb om. Men det er i hvert fald noget andet end det, markedskræfterne bærer frem. DR skal fokusere på det, andre medieaktører ikke allerede eller alligevel laver. DR skal ikke bare være mere af det samme, men et reelt alternativ til gavn for demokrati, sammenhængskraft og mangfoldighed. Derfor må man undre sig. DR er nærmest gået reality-amok. Danske Damer i Dubai. Øen. Familien Asbæk. Og Fars Pige – lad os holde fast i den. En problemstilling om unge og forældre er bestemt relevant i public service-perspektiv. Men en serie om et forskruet københavnsk familieforhold er en udstilling af ekstremer. Det er ikke dokumentar, det er et freakshow. Det samme kan man sige om serien ”Cougarjagt”. Det kan være public service at kigge ind i parforhold, i kærlighed og samliv. Også på tværs af generationer. Men så er det ikke rendyrket reality-tv om en førtidspensionist, der har sex med unge mænd. Det er godt tv. Det er underholdning. Men det er altså tv, der produceres i store mængder på de kommercielle tv-kanaler, alle tv3-varianterne og kanal 4, 5, 6 og så videre. Det er ikke derfor, vi har DR. DR må gerne samle et stort publikum. Men det skal ikke være på at kopiere det private marked. DR får en enorm statsstøtte for at levere noget andet. Kan koncernen ikke det, er der bestemt basis for endnu en nedjustering af DR.

Haderslev

Socialrådgiver beretter om rystende arbejdsforhold: Kommunal leder foreslog glemsomhed i retssag

Esbjerg

Vinderprojekt for Museumspladsen møder modstand fra borgerlige byrådspartier

Annonce