Annonce
Esbjerg

Bramming-firma ekspanderer: Overtager firma i Århus

Carsten Christensen, som sammen med Allan Krogh ejer firmaet Blue-Tech A/S her ved firmaets domicil i Bramming. Nu ekspanderer firmaet med en afdeling i Risskov ved Århus. Arkivfoto.
Firmaet Blue-Tech A/S, som har hovedsæde i Bramming, har for nylig overtaget firmaet Egå El-Service Aps, som fortsætter som en selvstændig afdeling af Blue-Tech med seks ansatte.

BRAMMING: Hovedsædet ligger i Bramming, men firmaet Blue-Tech A/S har også afdelinger i Esbjerg, Varde og Toftlund. Nu har Blue-Tech A/S også en afdeling i Risskov ved Århus efter, at det for en lille måned siden overtog det konkursramte firma Egå El-Service Aps.

Carsten Christensen, som sammen med Allan Krogh ejer Blue-Tech A/S, oplyser at Blue-Tech med overtagelsen af firmaet i Risskov får yderligere seks medarbejdere - medarbejdere, som fortsætter i Egå El-Service, som bliver en selvstændig afdeling af Blue-Tech A/S.

- Vi overtager et firma, som gik konkurs, fordi de desværre havde nogle kunder, som ikke har betalt deres regninger. Men ellers er der tale om et sundt firma, lyder det fra Carsten Christensen.

Han har sammen med sin makker, Allan Krogh i et stykke tid haft en plan om at skulle have en afdeling i Århus-området. Det har været en del af en bevidst strategi fra Blue-Techs side.

Annonce

Vækst

- Vores strategi er fortsat at udvide, og det ønsker vi at gøre i området på østkysten fra Århus i nord til Aabenraa i syd og i vest fra Esbjerg til Odense i øst. Vi vil vækste både via overtagelser og organisk, og det bliver ved at have en række små selvstændige afdelinger under den fælles administration, som ligger i Bramming, fortæller Carsten Christensen.

Blue-Tech A/S udfører både traditionelt el-arbejde hjemme hos fru Jensen og hr. Hansen og arbejde for erhvervskunder. Inden overtagelsen af firmaet i Risskov lå 90 procent af omsætningen på erhvervskunderne. Men da firmaet i Risskov har rigtig mange privatkunder betyder det nu, at 75 procent af omsætningen vil ligge på erhvervskunder, mens privatkunderne tegner sig for 25 procent af omsætningen.

- Vi udfører opgaver inden for el-installation, industri, ventilation og klimaanlæg samt energirådgivning, så arbejdsmæssigt spænder vi særdeles bredt, understreger Carsten Christensen.

Den hidtidige ejer af firmaet i Risskov, Peter Søndergaard Kristensen fortsætter som afdelingsleder for Blue-Techs nye afdeling i Risskov.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejen

Lyset blev båret frem på Fredenshjem

Leder For abonnenter

Hemmelighedskræmmeri er uhyrligt

Danfoss beviser endnu engang en familieejet virksomheds styrke i forbindelse med sagen om den voldsomme forurening på Himmark Strand på Als. Her dumpede Danfoss med myndighedernes tilladelse årligt tonsvis af flydende industriaffald i 1950’erne og 1960’erne. Man vidste dengang ikke bedre, og Danfoss kan juridisk ikke gøres ansvarlig for udledningen. Jura og moral er imidlertid vidt forskellige ting. Og det moralske ansvar tager Danfoss på sig. Derfor er koncernen frivilligt gået i spidsen for det arbejde, som efter planen skal gøre området giftfrit senest i 2023. På egen hånd har Danfoss desuden iværksat den forundersøgelse, der skal afdække problemet. Sådan handler et firma, der skeler mere til anstændighed end bundlinje. Storsind i den målestok kan man udvise, når ejerne ikke er udenforstående aktionærer med et fuldt legitimt ønske om det maksimale udbytte af deres investering. Her har vi i stedet at gøre med familien Clausen, der ved denne og talrige andre lejligheder har bevist deres engagement i lokalsamfundet. Samme redelighed kunne man ønske sig fra Sønderborg Kommune. Her er der imidlertid spillet med beklageligt fordækte kort i denne sag. En aktindsigt afslører, at kommunaldirektør Tim Hansen forsøgte at mørkelægge et møde om forureningen mellem kommunen samt repræsentanter for Danfoss og regionen sidste år i oktober. Penge var motivet til hemmelighedskræmmeriet. Et udviklingsselskab var langt fremme med planerne for ferieområdet Nordals Ressort. I den forbindelse ville det være særdeles ubelejliget, hvis pressen begyndte at skrive om en kraftig forurening kun godt en kilometer fra ferieparadiset – mente altså kommunaldirektøren. En række eksperter vurderer samstemmende, at kommunaldirektøren hermed groft har overtrådt reglerne. Hvis det er tilfældet, må det naturligvis have konsekvenser. Men allerede nu kan der faktisk fældes en dom over Tim Hansen: Sådan handler en kommunal topchef, der skeler mere til bundlinjen end anstændigheden.

Kolding

Forliget om at lukke Kolding havn er dødt: Nu skrider Socialdemokraterne også

Annonce