Annonce
Esbjerg

Bramming-firma ekspanderer: Overtager firma i Århus

Carsten Christensen, som sammen med Allan Krogh ejer firmaet Blue-Tech A/S her ved firmaets domicil i Bramming. Nu ekspanderer firmaet med en afdeling i Risskov ved Århus. Arkivfoto.
Firmaet Blue-Tech A/S, som har hovedsæde i Bramming, har for nylig overtaget firmaet Egå El-Service Aps, som fortsætter som en selvstændig afdeling af Blue-Tech med seks ansatte.

BRAMMING: Hovedsædet ligger i Bramming, men firmaet Blue-Tech A/S har også afdelinger i Esbjerg, Varde og Toftlund. Nu har Blue-Tech A/S også en afdeling i Risskov ved Århus efter, at det for en lille måned siden overtog det konkursramte firma Egå El-Service Aps.

Carsten Christensen, som sammen med Allan Krogh ejer Blue-Tech A/S, oplyser at Blue-Tech med overtagelsen af firmaet i Risskov får yderligere seks medarbejdere - medarbejdere, som fortsætter i Egå El-Service, som bliver en selvstændig afdeling af Blue-Tech A/S.

- Vi overtager et firma, som gik konkurs, fordi de desværre havde nogle kunder, som ikke har betalt deres regninger. Men ellers er der tale om et sundt firma, lyder det fra Carsten Christensen.

Han har sammen med sin makker, Allan Krogh i et stykke tid haft en plan om at skulle have en afdeling i Århus-området. Det har været en del af en bevidst strategi fra Blue-Techs side.

Vækst

- Vores strategi er fortsat at udvide, og det ønsker vi at gøre i området på østkysten fra Århus i nord til Aabenraa i syd og i vest fra Esbjerg til Odense i øst. Vi vil vækste både via overtagelser og organisk, og det bliver ved at have en række små selvstændige afdelinger under den fælles administration, som ligger i Bramming, fortæller Carsten Christensen.

Blue-Tech A/S udfører både traditionelt el-arbejde hjemme hos fru Jensen og hr. Hansen og arbejde for erhvervskunder. Inden overtagelsen af firmaet i Risskov lå 90 procent af omsætningen på erhvervskunderne. Men da firmaet i Risskov har rigtig mange privatkunder betyder det nu, at 75 procent af omsætningen vil ligge på erhvervskunder, mens privatkunderne tegner sig for 25 procent af omsætningen.

- Vi udfører opgaver inden for el-installation, industri, ventilation og klimaanlæg samt energirådgivning, så arbejdsmæssigt spænder vi særdeles bredt, understreger Carsten Christensen.

Den hidtidige ejer af firmaet i Risskov, Peter Søndergaard Kristensen fortsætter som afdelingsleder for Blue-Techs nye afdeling i Risskov.

Annonce
Esbjerg For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Esbjerg Kommune

Danmark

De seneste coronatal: 306 bekræftede tilfælde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Beboer i kolonihave, hvor lig blev fundet nedgravet: Gerningsmænd kan have efterladt seddel om gravearbejde

Varde For abonnenter

I 12 år lå Heidi bundet til sin seng af smerter: Pludselig fik hun et syn og hørte en stemme – og nu er hun helbredt

Kultur

For 50 år siden fik grand prix-stjernen fra Ansager sin debut i barndomsbyen: - Jeg spillede og sang af hjertets lyst, og det er jo aldrig en dårlig indgang til tingene

Sydjylland

Nyd den 182 kilometer lange rute: Denne video tager dig med på Tour de France-stjernernes 3. etape hele vejen fra Vejle til Sønderborg - se om de kommer forbi dit hjem

Vindmøller er fyldt med stål og beton: Så grønne er de rent faktisk

Erhverv

Kolding Havn hiver millioner i land - og leder efter ny direktør efter sag om skjult regning fra luksushotel

Erhverv For abonnenter

Nabo til populært naturområde fandt døde havørreder i massevis på sin gåtur: Her er forklaringen

For abonnenter

Fynbo med fem robotfirmaer: Søren Juul køber op og skyder mange flere penge ind i robotterne

Varde

Maibritt vil kickstarte spritnyt projekt: Frivillige skal hjælpe ofre for seksuelle overgreb

Ministerium vil sælge bolig i New York på 353 kvadratmeter

Sønderjylland For abonnenter

Mindre sønderjysk by er blevet tre nye reality-stjerner rigere: Deres familier rammes også af det

Nordtyskland For abonnenter

Den 22-årige Milenas hverdag er fyldt med døde mennesker. Men hun elsker livet med ligene

Kolding

Uhyggeligt solouheld: To unge mænd påkører træ

Annonce