Annonce
Esbjerg

Bramming indviede sin nye klatrevæg

Tre raske drenge var mandag ved middagstid godt i gang på klatrevæggen. I midten ti-årige Mattias Gregersen. Øverst til højre hans gode ven Morten, og i gul bluse på gulvet Patrick. Foto: Ole Maass.
Med det klare formål at få mere liv og aktivitet i Bramming Kultur- & Fritidscenter er hallens nye klatrevæg nu taget i brug. Den kan bruges af alle - også af de, der ellers ikke kommer i byens idrætshal.
Annonce

BRAMMING: Værsgo' - kom og brug den nye klatrevæg.

Det tilbud gælder nu alle borgere i og omkring Bramming, som skulle have lyst til at udfordre sig selv med en klatretur op ad den fem-seks meter høje klatrevæg, som mandag middag blev officielt indviet i Bramming Kultur- & Fritidscenter.

Niels Bækgaard, direktør for Sport & Event Park Esbjerg fortalte kort om ideen med klatrevæggen, mens den gyldne saks til at klippe den røde snor over med blev overraget til Lars Møller Uhd, som sidder i bestyrelsen for SE's Vækstpulje, som har bidraget med 75.000 kroner til klatrevæggen, som samlet har kostet 300.000 kroner.

- Klatrevæggen skal ses som første led i en strategi, som handler om at skabe mere liv og aktivitet i Bramming Kultur- & Fritidscenter. Alle kan komme og bruge klatrevæggen. Man skal ikke være med i en klatreklub, og klatrevæggen er af en sådan sværhedsgrad, så der ikke skal være instruktører med sikkerhedsliner til stede, fortæller Niels Bækgaard.

Bestyrelsesmedlem Lars Møller Uhd fra SE's Vækstpulje klippede den røde snor. SE's Vækstpulje har bidraget med 75.000 kroner til klatrevæggen. Foto: Ole Maass.
Annonce

Blødt faldunderlag

På klatrevæggen er der ruter af forskellig farve og sværhedsgrad, og store bløde madrasser sikrer et faldunderlag, så hverken børn eller voksne kommer til skade.

Ti-årige Mattias Gregersen, som går i 4. klasse på Bakkevejens Skole prøvede mandag klatrevæggen for første gang.

- Den er rigtig god. Den kommer jeg nok til at bruge tit, lød det fra Mattias, som var i hallen sammen med sine venner Morten og Patrick.

Kenneth Benfeldt, formand for Bramming Ju-Jutsu Klub, som er en flittig bruger af idrætscentret, er også glad for den nye klatrevæg.

- Det gode er, at den kan bruges af alle - uanset om man er medlem af en forening eller ej. Vore medlemmer, som for flertallets vedkommende er børn og unge, kommer helt sikkert til at bruge klatrevæggen flittigt. Vi håber mange andre også får glæde af den, siger han.

Direktør Niels Bækgaard fra Sport & Event Park Esbjerg fortalte, at klatrevæggen skal ses som led i en strategi, som skal skabe mere liv og tiltrække flere brugere til Bramming Kultur- & Fritidscenter. SEPE har bidraget med 150.000 kroner til klatrevæggen. SE's Vækstpulje med 75.000 kroner. 50.000 kroner er kommet fra Skiltepuljen, mens Claus Sørensens Fond bidrager med 25.000 kroner. Foto: Ole Maass.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce