Annonce
Esbjerg

Bramming Plast-Industri har udviklet løsning til sundhedsvæsenet

Caroline Kristensen, der har fritidsjob på BPI om eftermiddagen, agerer her model for skumkomponenten, hvori visir til beskyttelse af ansigtet kan monteres. Foto: Bramming Plast-Industri A/S
I forbindelse med coronakrisen har medarbejdere fra Bramming Plast-Industri A/S udviklet innovativ løsning til sundhedsvæsenet, der nu sættes i produktion.
Annonce

BRAMMING: Bramming Plast-Industri A/S melder sig nu på banen som leverandør af værnemidler til sundhedsvæsenet.

En række medarbejdere på Bramming-virksomheden har udviklet en løsning i skum-plast, og nu er klar til at sætte dette i produktion.

Der arbejdes med flere løsninger til visir produktion. Både komplette løsninger til masker og delkomponenter til visir, hvoraf sidstnævnte allerede er i fuld produktion.

- Ganske vist er BPI mest kendt for sine skumforme til kendte danske møbel klassikere, men vi leverer faktisk til en bred vifte af forskellige industrier, herunder medicinalbranchen, fortæller salgsdirektør hos Bramming Plast-Industri, Henrik Rytter.

- Nu hvor der i stor stil lanceres værnemidler i 3D-print i forbindelse med corona-krisen, har nogle af vore medarbejdere udviklet en særlig halvmaske, der sikrer en komfortabel og mere funktionel løsning end de helt billige visirer, der anvendes lige nu, siger Henrik Rytter.

Salgsdirektøren oplyser, at BPI-folkene har henvendt sig til Statens Indkøbscentral for at gøre opmærksom på opfindelsen, ligesom de har lagt fotos af og information om værnemiddel-komponenten ud på netværks-sitet Linkedln.

- Vi har oplevet stor efterspørgsel specielt på vores halvfabrikata, og vi har store forventninger til at vores nye løsning også vil kunne gøre en stor forskel.

Henrik Rytter uddyber, at den nye løsning er ganske effektiv, når vi skal sikre os mod de vira, der jo er årsag til den verdensomspændende sundhedskrise, der florerer for tiden, og som der endnu ikke er udviklet en vaccine imod, og han bliver med at forundres over de utallige steder, skumproduktet fra Bramming kan anvendes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

100 år siden Genforeningen: En stor dag for Sønderjylland, Danmark og Verden

Annonce