Annonce
Esbjerg

Bramming samler ind til Knæk Cancer

Per Lauridsen, butikschef hos Sportmaster i Bramming, Karina Rimmen, eventkoordinator og Dennis Nielsen fra Din Tøjmand i Bramming er med i aktivitetsudvalget i HHI Bramming, som både satser på at skabe liv i bymidten og butikkerne og samtidig bidrage med et pænt stort beløb fra Bramming til den store knæk cancer-indsamling. Privatfoto.
Eventkoordinator Karina Rimmen fra HHI Bramming håber på, at der i næste uge bliver gang i en masse indsamlingsaktiviteter, så Bramming kan sende mindst 20.000 kroner til TV 2's indsamlingsshow, lørdag den 26. oktober, som afslutning på Knæk Cancer-ugen.

BRAMMING: Eventkoordinator hos handelsstandsforeningen, HHI i Bramming, Karina Rimmen håber både på, at der bliver gang i bymidten og forretningerne i Bramming i næste uge - men også på, at der kommer mange penge i kassen til TV 2's store indsamlingsshow, Knæk Cancer, lørdag den 26. oktober.

Derfor har Karina Rimmen søsat en række aktiviteter, som gerne skal sprede sig som ringe i vandet hos både forretningerne, foreningerne og borgerne i Bramming.

- Det der på nuværende tidspunkt ligger fast er, at der kommer en hyggepianist og spiller i gågaden, ud for Butik No. 9. Ved siden af, i Nørregade 8, vil vi sælge kaffe og kager, som også skal give penge til indsamlingen, og så vil man i de fleste butikker i byen kunne købe en kupon til 25 kroner. En kupon, som der bliver udtrukket gevinster på. Kollektionshuset Lene Vemb har meddelt, at de donerer 5 kroner pr. ekspedition i næste uge, og så er der flere virksomheder, som har fortalt, at de i forvejen selv bidrager med et større beløb til indsamlingen. Endelig vil folkene fra Gadespejlet lave nogle aktiviteter i byen, som også skal være med til at rette opmærksomheden mod Knæk Cancer-ugen, fortæller Karina Rimmen.

Annonce

Flere aktiviteter

Eventkoordinator hos HHI i Bramming, Karina Rimmen, modtager meget gerne oplysninger om flere aktiviteter til "Bramming knækker cancer" i næste uge. Man kan skrive til hende på mailadressen;: hhibramming@gmail.com.

Alle beløb fra Bramming skal indbetales på Mobile Pay på nummeret 28159. De går til "Bramming knækker cancer", og de vil blive meldt ind som et samlet beløb fra Bramming ved TV "'s indsamlingsshow lørdag den 26. oktober.

Unge vil optræde

Hun har også fået en henvendelse fra nogle af de unge mennesker, som den amerikansk-fødte musiker - og lærer på Bakkevejens Skole - Adam Beverly underviser.

- De er klar til at optræde med levende musik, som de også har gjort ved andre lejligheder i Bramming - blandt andet til kulturnatten. Det kan også være med til at give liv i byen, siger hun.

Hun håber på, at det alt sammen kan gøre sit til, at der samlet kommer et stort beløb fra Bramming.

Har du en forventning til beløbets størrelse?

- Det er meget svært at sige, når vi endnu ikke helt har styr på mængden af aktiviteter, men kan vi sende 20.000 kroner fra Bramming vil jeg personligt være godt tilfreds. Det samlede beløb til "Bramming knækker cancer" vil lørdag den 26. oktober klokken 15 blive offentliggjort i forbindelse med premieren på årets Bramming-revy, oplyser Karina Rimmen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Naboer frygter at blive nabo til gigantisk solcelleanlæg: Miljøformand vil undersøge alternative muligheder

Annonce